Nytt om navn
Are Strøm er ansatt som ny divisjonsdirektør for Nordic Demolition i Norsk Gjenvinning. Foto: Norsk Gjenvinning

Ny direktør i Norsk Gjenvinning

Are Strøm (48) tiltrer stillingen som direktør for Nordic Demilition i Norsk Gjenvinning fra 15. april

Are Strøm har 15 års ledererfaring fra selskaper som NCC Norge AS, Holte-Gruppen og Norstat AS. Han er utdannet Sivilingeniør fra NTNU og Master i Økonomi og Ledelse fra IE Business School (Instituto de Empresa) i Spania. Strøm, som tidligere har ledererfaring fra blant annet NCC sin norske byggevirksomhet, skal nå lede Norsk Gjenvinning sin avdeling for Nordic Demolition.

– Norsk Gjenvinning er et spennende selskap med en viktig samfunnsfunksjon, som jeg er svært motivert av å kunne tre inn i, og bidra til å utvikle. Jeg ser store muligheter for videre utvikling av Nordic Demolition og gleder meg til å bli kjent med de ansatte og sammen bygge et ledende nordisk selskap, sier Strøm i en pressemelding.

Strøm vil i sin rolle som divisjonsdirektør ha ansvaret for å videreutvikle Nordic Demolition til å bli en sterk nordisk aktør innenfor rivesegmentet. I dag inkluderer divisjonen R3, Øst-Riv og Norprodukter. Arbeidet fremover er å sikre at synergiene på tvers av selskapene utnyttes til det fulleste, selv med fokus på egne brands og styrker også fremover, skriver Norsk Gjenvinning i sin pressemelding.

-Jeg er imponert over det dere har fått til med Nordic Demolition så langt, og gleder meg til å bidra til at selskapet får en god utvikling videre, sier Strøm.

Han overtar stillingen med virkning fra 15. april og skal jobbe tett med tidligere direktør Erik-Andre Vee som tar steget inn i en mer operativ rolle.

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

NYTT OM NAVN
Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!