Bransjestemmer
Ralf Schopwinkel fra Geminor.

Derfor har Premier League-pausen vært et problem for skandinavisk energigjenvinning

COVID-19 skaper endringer i avfallsstrømmene i hele Europa – endringer som er usynlige for folk flest, men som påvirker avfallsmarkedet og bransjeaktørene i stor grad. Løsningene finnes i bedre samhandling og en internasjonalisering av avfallsstrømmene i Europa, skriver Ralf Schöpwinkel, Chief Operating Officer i Geminor.

Korona-pandemien har hatt en større påvirkning på det internasjonale samfunnet enn noen tidligere økonomisk krise. At konsekvensene ikke skulle være merkbare for avfalls- og gjenvinningsbransjen, var selvsagt bare ønsketenkning: For de fleste aktørene tilknyttet bransjen har COVID-19 forårsaket en heller usikker hverdag de siste tre månedene. Nå ser de fleste i bransjen lyset i enden…

Få tilgang med Avfall+

Som medlem får du tilgang til en omfattende informasjonsbank og eksklusivt dybdeinnhold, og mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!