Øras

ØRAS styrker laget!

Vi søker økonomisjef

ØRAS søker økonomisjef. Virksomheten står ovenfor et stort prosjekt med å etablere nytt deponi, samt flere sannsynlige utvidelser i porteføljen. Det er derfor behov for å styrke økonomifunksjonen med en strategisk leder på full tid. Økonomisjefen vil ha personalansvar for økonomiavdelingen inkludert HR. Avdelingen har i dag fire ansatte, inkludert økonomisjef.

Økonomisjefen er ansvarlig for virksomhetens overordnede økonomistyring og investeringsforvaltning, budsjettprosesser, regnskap, rapportering og årsmelding. Forventningen er at vedkommende skal bidra i strategisk og økonomisk planlegging av virksomheten med analyser og kalkyler. Økonomisjef vil også bli en sentral samarbeidspartner for daglig leder i dialogen med styret, og med forberedelse og oppfølging av styremøter og representantskapsmøter. Ved siden av oppfølging av egne medarbeidere, rapporterer økonomisjef til daglig leder, og er del av virksomhetens ledergruppe.

ØRAS er et selskap som står for innovative og bærekraftige løsninger. Det er et godt arbeidsmiljø, og selskapet har et godt omdømme blant innbyggere og samarbeidspartnere. Det er lite gjennomtrekk og ansatte trives på jobben.
Her finnes det med andre ord svært spennende muligheter for den rette kandidaten.

Hvem ser vi etter?

Vi søker en modig og strategisk leder, som er relasjonell, trygg og tydelig. Din lederprofil er preget av integritet, samarbeid og inkludering slik at du bidrar til å skape engasjement for helhetlig tenkning og utvikling. Videre er du strukturert og analytisk med god formidlingsevne.

Bakgrunn/erfaring

Du har relevant høyere utdannelse, fortrinnsvis innen økonomi. Formell utdanning innen ledelse er en fordel. Solid erfaring med økonomistyring, budsjettering og likviditetsstyring og relevant ledererfaring med personalansvar er en forutsetning. Videre er kjennskap til offentlig tjenesteproduksjon, og gode resultater fra endrings- og utviklingsprosesser av betydning for arbeidet. God kjennskap til kontrakter og digital- og systemkompetanse er en fordel.
Hvis du i tillegg kan vise til god generell rolleforståelse, samt forståelse for dynamikken med politisk styrte eiere – ja, da vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Interesserte kan ta en konfidensiell og uforpliktende kontakt med våre rådgivere i Habberstad, Atle Strande (tlf. 908 92 054).
Eller eventuelt daglig leder Trym Denvik (tlf. 917 48 575).

ØRAS praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i henhold til reglene i Offentlighetsloven. Dersom det etter selskapets vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søknaden bli offentliggjort. Søkere blir informert og får mulighet til eventuelt å trekke sin søknad før offentliggjøring.

Om stillingen
Søknadsfrist: 5. november 2024
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Antall stillinger: 1
Arbeidssted: Mogreina
Om selskapet

Øvre Romerike Avfallsselskap (øras) Iks

ØRAS (Øvre Romerike Avfallsselskap IKS) er et interkommunalt renovasjonsselskap stiftet og eid av kommunene Eidsvoll, Hurdal, Nannestad og Ullensaker for å ivareta felles oppgaver knyttet til avfallshåndtering.

Selskapet ledes av daglig leder med et styre og et representantskap og selskapets virksomhet er basert på rammebetingelser som er nevnt i selskapsavtalen/vedtekter. ØRAS er ansvarlig for innsamling av husholdningsavfall, kontakt mot abonnentene og kontrakt med renovatør.  Selskapet har også ansvar for videre håndtering av avfallet samt drift av Miljøstasjon Dal Skog og alle returpunkter for glass- og metallemballasje i kommunene.

Organisasjonsnummer: 971040610
Adresse: Ørasvegen 85
2054 MOGREINA
Kontaktinformasjon

Atle Strande

Seniorådgiver
Mobiltelefon: 90 89 20 54

Trym Denvik

Daglig leder
Mobiltelefon: 917 48 575
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.