Markedstorget > > Miljø og Sikkerhet AS > Finbin CityPack – Avfallsbeholder med stor kapasitet
Oppføring i Markedstorget

Finbin CityPack – Avfallsbeholder med stor kapasitet

City® GX er en ny generasjon i vår produktsortiment, beregnet for innsamling av avfall i byer og andre tettsteder, hvor stor kapasitet er viktig. Eksempler på slike områder vil være bysentrum og parkområder. GX serien  har 2 ulike modeller, en solcelledrevet modell som komprimerer avfallet, men man får også modellen som en vanlig avfallsbeholder. Gjennom modellene i City® GX  serien så vil man kunne redusere antallet man behøver å oppsøke området for tømming og vedlikehold betraktelig. På denne måten vil man spare miljøet for CO2 utslipp, og man vil kunne slippe å kjøre biler inn i parker og gater like ofte som før.

City® GX serien passer meget godt til innsamling av restavfall, da den bruker ordinære 240 liters innerbeholdere på hjul, som da kan tømmes direkte inn på ordinære avfallsbiler med kamlift. Man kan også montere kamlift på eksisterende mindre kjøretøy, eller benytte seg av mindre kjøretøy som har kamlift påmontert.  Det finnes flere el-utgaver tilgjengelig av mindre kjøretøy på  markedet som har påmontert slikt utstyr.

CityPack passer for bysentrum og parker, hvor man trenger høy kapasitet, men der komprimmering av avfallet ikke er nødvendig, eller avfallet er av en slik type at det ikke er ønskelig å komprimere (flasker, metall, aviser osv.).  På denne måten kan man lage utendørs kildesorteringsstasjoner om man ønsker det, bestående av beholdere beregnet til flere typer avfall. Men også på denne modelle kan man koble til en nivåmåler som gir beskjed når den må tømmes. Denne behøver heller ikke tilkobling til strøm.

Fysiske mål for begge modeller:  (bredde x dybde x høyde) 750 x 825 x 1365 mm. Kapasitet innerbeholder 240 liter før eventuell komprimering.

Begge beholderne er laget i rustfritt stål samt pulverlakkert aluminium.

Les mer på leverandørens side

Firma

Vi leverer avfallsbeholdere, beholdere for kildesortering, parkbenker og bord, blomsterkasser og andre produkter beregnet for plassering i offentlige rom.

Mer om bedriften >

Kontakt

Ståle Roness
Salgssjef
Mobil: 415 21 008
Epost: stale@miljo-sikkerhet.no
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.