Markedstorget > Bedrift > Ankerløkken Equipment AS
Avfallsbransjen bedrift

Ankerløkken Equipment AS

Ankerløkken leverer anleggsutstyr til gruver, pukkverk, entreprenører og norsk industri generelt. Vi tilbyr anleggsutstyr som hydrauliske slaghammere, borapplikasjoner, asfalt-/betongfres, knuse-/sorteringsskuffer, støvdempingsutstyr og hydraulisk fjellsplitter. I tillegg leverer vi entreprenør- og rivningsklyper, kompaktorplater ogkantstøpemaskiner.

Med solide leverandører i ryggen kan vi levere et bredt spekter av produkter til noen av markedets beste priser og kvalitet.

Vi benytter oss i tillegg av tre forhandlere i Norge. Disse er lokale forhandlere for våre anerkjente kvalitetsprodukter, og utfører service på alle våre produkter. Dagenborg Maskin AS i Troms og Finnmark, Vest Assistanse AS i Bergens-området.

Vi holder til i lyse, trivelige lokaler i Bjørnerud Næringspark, hvor vi har kontorer og et stort kombinert delelager og verksted.

Historien 

Ankerløkken ble etablert i 1927 på Hamar, og drev med salg av egenproduserte brøyteskjær og veihøvler fra Ankerløkken Mekanisk Verksted, samt produkter til landbruk.

På den tiden var Statens Vegvesen en av våre største kunder. Fra 1951 begynte Ankerløkken å importere utstyr for salg, i tillegg til egenprodusert utstyr, også mye rettet mot entreprenør bransjen.

Rettet mot entreprenørbransjen

I dag, snart 90 år senere er produktene i hovedsak rettet mot entreprenørbransjen med økende vekt på miljø rettet utstyr. Vi har som hovedbase virksomheten på Bjørnerud i Oslo. I tillegg av forhandlere som dekker Vestlandet og deler av nord Norge.

Vi distribuerer produkter fra hele verden og som alle er ledende innenfor sine produksjonsområder. Vi arbeider prinsipielt med eksklusive avtaler for Norge med våre leverandører.

Kontaktinfo
Telefon:
22 88 12 00
E-post:
Hjemmeside:
Adresse:
Bjørnerudveien 17
1266 OSLO
Kontaktpersoner
Morten Paulsen
Daglig leder / Salg
Mobil: 970 79 531
Epost: morten.paulsen@ankerlokken.no
Produkter/tjenester i markedstorget