SupplyHub > Bedrift > Naturabiomat AS

Naturabiomat AS

Ledende leverandør og produsent av nedbrytbare og komposterbare bioposer og sekker til matavfall.

Naturabiomat GmbH er en familieeid bedrift med hovedkontor i Schwaz, Østerrike og med søsterselskaper i Tyskland, Norge og Finland. Naturabiomat AS i Norge ble etablert i 2013 og håndterer markedet i Norge, Sverige og Danmark. Vår kjernevirksomhet er utvikling og produksjon av komposterbare og nedbrytbare poser og sekker til matavfall. Alle våre produkter er sertifisert nedbrytbare og komposterbare iht standarden EN13432 OK Compost.

Matavfall er en viktig ressurs og har en sentral plass i sirkulærøkonomien med produksjon av biogass, gjødsel og kompost. Sammen ønsker vi å nå de nasjonale målene om økt gjenvinningsgrad og da er det avgjørende at så mye matavfall som mulig blir samlet inn og at vi unngår plast og mikroplast i prosessen. Da trenger vi riktig infrastruktur og miljøvennlige løsninger. Derfor har vi utviklet neste generasjons bioposer til matavfall som er miljøvennlige, komposterbare og forhindrer utslipp av mikroplast.

Våre kunder er i hovedsak norske kommuner og interkommunale renovasjonsselskaper, samt grossister.

Naturabiomat AS har til enhver tid hele vårt standardsortiment lagerført i Oslo for rask levering.

Både vi og våre produkter er sertifisert

Naturabiomat er en spesialisert leverandør og produsent av bionedbrytbare og komposterbare poser og sekker. Vårt utvalg strekker seg fra små sandwich poser og hundeposer på 2 – 6 liter, til matavfallsposer på 8 – 30 liter og videre til større sekker og linere, fra 35 – 240 liter. Alle materialer og råmaterialer er sertifisert med hensyn til kompostering i henhold til EN 13432, bekreftet av TÜV Austria og DIN CERTCO.

Naturabiomat er sertifisert ihht ISO 14001:2015 som bevis på at vi har en velfungerende Miljøledelse system, men viktigere enn sertifiseringen er alt både vi og vår produsent gjør for at det ikke skal være noen tvil om at vi er den leverandøren og produsenten av bionedbrytbare og komposterbare poser som tar miljøet på alvor.

Vårt Kvalitetsledelse system er ISO 9001:2015 sertifisert. Vi har et høyt fokus på kvalitet og leveringssikkerhet og sertifiseringen er et bevis på at vi har gode og veletablerte prosedyrer og rutiner, som er revidert av tredje part.

Bærekraft og miljøavtrykk

Europas mest innovative og moderne produksjonsfabrikk

Naturabiomat har et eksklusivt partnerskap med Europas nyeste og ledende fabrikk innen produksjon av bioplast. Topp moderne maskiner og lang erfaring og kompetanse gjør oss til den mest innovative og kvalitetsbevisste produsenten. Vi setter kvalitet foran kvantitet, og det samme gjør vi når det kommer til bærekraft og miljø.

Klimanøytral produksjon, 100 % fornybar energi, vannbaserte farger og trykk, Zero Waste policy (Resirkulering av overskuddsmateriale som blir til nye produkter) og kort reisevei fra fabrikk til sluttbruker er hovedpunkter som underbygger det faktum at vi tar miljøet på alvor.

Vår visjon er at vi med bio emballasje finner veien til en plastfri planet. Vår misjon er å skape merverdi og fordeler for samfunnet med våre produkter. Det betyr at vi har bærekraft og miljøledelse i sentrum. Det gjør oss unike og kvalifiserer oss som det tryggeste, mest fremtidsrettede valget for levering av bioposer i hele Europa.

 

Kontaktinfo

Telefon:
+47 668 17 725
E-post:
Hjemmeside:
Adresse:
Vaakåsveien 9
1395 Hvalstad
Kontaktpersoner

Petter Steen-Hansen
Daglig leder / medeier
Mobil: +47 932 10 426
Epost: petter@naturabiomat.no
Steffen Bjerke
Salg og marked
Mobil: +47 902 04 637
Epost: steffen@naturabiomat.no
Stikkord
Nyheter fra Naturabiomat AS
Produkter/tjenester i SupplyHub

Biomat® matavfallsposer

Plastpakking av frukt og grønnsaker

Ferskvareposer

Biomat® Hundeposer

NaturaPackaging®- Poser for frukt og grønt

Biomat® avfallssekker og linere

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under så tar en av våre veiledere kontakt med deg

X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.