Markedstorget > Bedrift > Norwaste AS
Markedstorget bedrift

Norwaste AS

Norwaste leverer rådgivningstjenester innen avfall og gjenvinning. Vi lever for å gi avfallet verdi og nytt liv, og har erfaringen og kunnskapen som trengs for å få de mange brikkene på plass for at du skal lykkes.

VI TILBYR

Med vår unike erfaring og spisskompetanse kan Norwaste tilby et bredt spekter av rådgivningstjenester, bla:

  • Kunnskap om avfallsmarkedet
  • Forretningsutvikling
  • Avfallshåndtering i en sirkulær økonomi
  • Kommunal avfallshåndtering
  • Rammebetingelser og regelverksutvikling
  • Avfallshåndtering globalt

 

 

 

Gi avfallet nytt liv

 

 

Når produkter og stoffer har utspilt sin rolle og funksjon trer de inn i en ny fase, de blir avfall. Mens forbrukeren og bedrifter vender oppmerksomheten mot nye produkter og tjenester, skal et nøye sammensatt maskineri overta jobben med å sørge for at avfallet ikke blir et miljøproblem, men får nytt liv og at verdiene blir ivaretatt.

 

Avfallsmarkedet

Avfallshåndtering er omfattet av et stort regelverk. De ulike avfallstypene håndteres i ulike verdikjeder. Gode eller mindre gode. Det som er avfall for den ene kan bli verdifull råvare for en annen. Å få til gode verdikjeder, aktørene og markedet krever inngående oversikt, forståelse og kunnskap om avfall, resirkulerte råvarer og markedet. Norwaste vil bidra til til at din virksomhet kan lykkes. Enten du vil gi ditt avfall eller biprodukter økt verdi og blir resirkulerte råvarer i en sirkulær økonomi, forbedre din avfallshåndtering, eller vil utvikle nye markeder.

 

Avfallshåndtering i en sirkulær økonomi

Avfallshåndtering er komplisert industri.Ny teknologi gir store muligheter for nye og bedre verdikjeder, enten det gjelder innsamling, sortering, behandling og avsetning.


Norwaste har kunnskap om rammebetingelser, teknologiske løsninger, avfallets verdikjeder og markedet for resirkulerte råvarer slik at du kan lykkes med din virksomhet.

 

Offentlige aktører

Med vår lange erfaring fra statlig og kommunale beslutningsprosesser kan vi utgjøre en forskjell for myndigheter og kommuner og kommunale avfallsselskaper, enten behovet er relatert til regelverksutvikling, kommunale avfallsplaner eller andre planer og anskaffelser.

Avfallshåndtering globalt

I store deler av verden er utfordringene rundt avfallshåndtering basale. Mangel på innsamling og en forsvarlig og bærekraftig avfallsbehandling gjør at plast skyller på havet og er største kilde til marin forsøpling globalt. Behovene for å få på plass systemer for innsamling og håndtering av avfallsressursene er akutte. Samtidig er infrastrukturen mangelfull og en stor uformell sektor er mange steder den eneste som bidrar til gjenvinning. Norwaste har kunnskapen til å forstå kompliserte strukturer og bidra til at prosjekter lykkes.

 

Norwaste ansatte og tilknyttede personer besitter spisskompetanse og bred erfaring som kan hjelpe deg med å ta de riktige beslutningene.

Kategorier
Kontaktinfo

Telefon:
909 19 360
E-post:
Hjemmeside:
Adresse:
Øvre Vollgate 6
0158 OSLO
Kontaktpersoner

Henrik Lystad
CEO/Partner
Mobil: 909 19 360
Epost: henrik.lystad@norwaste.no
Malin Granlund
Seniorrådgiver
Mobil: 959 03 691
Epost: malin.granlund@norwaste.no
Stikkord
Produkter/tjenester i Markedstorget

Avfallshåndtering – Forretningsutvikling

Rådgivning – avfallshåndtering

X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.