Markedstorget > Bedrift > NTM Trailer & Tipp AS
Markedstorget bedrift

NTM Trailer & Tipp AS

Vi skreddersyr effektiv og sikker renovasjon basert på 50 års erfaring i bransjen.

NTM Trailer & Tipp AS er ledende i Norge innen skreddersøm av renovasjonsbiler og -utstyr over hele landet. Etter 40 år i markedet og med mer enn 50 års erfaring i bransjen, besitter vi en unik erfaring og kompetanse på området. Vi har deltatt i utviklingen av den moderne renovasjonshistorien helt fra begynnelsen av og innehar kunnskap som er basert på erfaring gjennom alle trinn i denne prosessen. Våre produkter er hele tiden i tråd med gjeldende regelverk og har maksimal fokus på sikkerhet. Det gir brukere av våre produkter en effektiv og trygg hverdag.

En markedsandel på over 80% viser at våre kunder har gitt oss tillit. Denne tilliten skal vi også i fremtiden ivareta på aller beste måte. Vi har vår salgsavdeling på Rud i Bærum med komplett delelager og vårt serviceverksted og produksjonsvirksomhet i Solbergelva. Vi har også samarbeid med verksteder over hele landet. Det sikrer minimal ståtid for våre produkter og en maksimal oppfølging og effektivitet for deg som kunde.

En samfunnsaktør

Kreativitet, innovasjon og lønnsomhet er viktige faktorer. Vi har som mål å forbli ledende i vår bransje i Norge hvor begreper som kreativitet, innovasjon og lønnsomhet er viktige faktorer.
Det innebærer at vi skal bli oppfattet av våre kunder som det firmaet som har de beste produktene og de beste samarbeidspartnerne. Samtidig ønsker vi å bli oppfattet som en seriøs bidragsyter til miljøets beste i alle sammenhenger.

Bygd på ren kvalitet med miljøet i fokus

I et marked hvor kvalitet og teknikk i stadig sterkere grad integreres i alle våre produkter, er det i de senere årene blitt svært viktig at miljøet også settes i fokus. Som en del av denne utviklingen er vi i stand til å møte neste generasjons krav til miljørettet utstyr, hvor kundene også stiller stadig større krav til utstyrets fleksibilitet og manøvreringsevne. Vi bygger etter dine spesifikasjoner og sørger for at du får optimalt utstyr i tråd med behovet.

Kategorier
Kontaktinfo

Telefon:
+47 671 71 930
E-post:
Hjemmeside:
Adresse:
Olav Ingstads vei 12
1351 RUD
Kontaktpersoner

Kristjan Haraldsson
Deler/Ettermarked
Tlf: +47 671 71 935
Epost: deler@ntm.no
Per Fjeldsbø
Salg Laxo, Vdl , NTM Hengere
Mobil: +47 926 52 605
Epost: per@ntm.no
Øystein Lie
Daglig leder / Salg
Tlf: +47 67 17 19 32
Epost: oystein.lie@ntm.no
Stikkord
Produkter/tjenester i Markedstorget

3-akslet semi med full sideåpning

Dolly

Krokhenger for to containere

Krokhenger med tipp

Laxo 12t liftdumper

Laxo 18t liftdumper

Laxo Rotator

KGH-FK

KGH-FK-FK

Enkammer K

Enkammer KG

Enkammer KGH

Tokammer KGH-2B

Tokammer K-2K

Tokammer KG-2K

Firekammer QUATRO

MAS

OM Sidelaster 14 – 24m³

OM-2K

Tokammer KG-2B

X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.