SupplyHub > Bedrift > NTM Trailer & Tipp

NTM Trailer & Tipp

Vi skreddersyr effektiv og sikker renovasjon

NTM Trailer & Tipp AS er ledende i Norge innen skreddersøm av renovasjonsbiler og -utstyr over hele landet. Etter 40 år i markedet og med mer enn 50 års erfaring i bransjen, besitter vi en unik erfaring og kompetanse på området.

Vi har deltatt i utviklingen av den moderne renovasjonshistorien helt fra begynnelsen av og innehar kunnskap som er basert på erfaring gjennom alle trinn i denne prosessen. Våre produkter er hele tiden i tråd med gjeldende regelverk og har maksimal fokus på sikkerhet. Det gir brukere av våre produkter en effektiv og trygg hverdag.

Vi har også sterk fokus på eget arbeidsmiljø og ønsker å bli oppfattet av våre medarbeidere som et firma som fokuserer på trivsel og personlig utvikling. Dette har satt oss i stand til å møte neste generasjons krav til miljørettet utstyr, hvor kundene også stiller stadig større krav til utstyrets fleksibilitet og manøvreringsevne. Vi har skaffet oss den erfaring som gjør at vi raskt kan ta optimale avgjørelser som tilfredsstiller ikke bare de fleste, men alle kunder.

En samfunnsaktør

Kreativitet, innovasjon og lønnsomhet er viktige faktorer. Vi har som mål å forbli ledende i vår bransje i Norge hvor begreper som kreativitet, innovasjon og lønnsomhet er viktige faktorer.

Det innebærer at vi skal bli oppfattet av våre kunder som det firmaet som har de beste produktene og de beste samarbeidspartnerne. Samtidig ønsker vi å bli oppfattet som en seriøs bidragsyter til miljøets beste i alle sammenhenger.

Bygd på ren kvalitet med miljøet i fokus

I et marked hvor kvalitet og teknikk i stadig sterkere grad integreres i alle våre produkter, er det i de senere årene blitt svært viktig at miljøet også settes i fokus. Som en del av denne utviklingen er vi i stand til å møte neste generasjons krav til miljørettet utstyr, hvor kundene også stiller stadig større krav til utstyrets fleksibilitet og manøvreringsevne. Vi bygger etter dine spesifikasjoner og sørger for at du får optimalt utstyr i tråd med behovet.

Ny brosjyre her!

Kontaktinfo

Telefon:
+47 671 71 930
E-post:
Hjemmeside:
Adresse:
Olav Ingstads vei 12
1351 Rud
Kontaktpersoner

Per Fjeldsbø
Salg LAXO / VDL / NTM Hengere
Mobil: +47 926 52 605
Epost: per@ntm.no
Thormod Lie
Garanti/Ettermarked
Tlf: +47 671 71 939
Epost: thormod@ntm.no
Øystein Lie
Daglig Leder / Salg
Mobil: +47 922 65 911
Epost: oystein.lie@ntm.no
Stikkord
Produkter/tjenester i SupplyHub

Renovasjonspåbygg

Krok/kran – påbygg

Laxo liftdumper

Reservedeler

Henger og Slep

CTS krokhenger til bil

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under så tar en av våre veiledere kontakt med deg

X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.