Markedstorget > Bedrift > OP System Norge AS
Markedstorget bedrift

OP System Norge AS

Velkommen til OPs verden

OP System Norge leverer komplette utstyrs systemer for moderne materialhåndtering, resirkulering og avfallshåndtering, både mobilt og stasjonært.

Selskapet ble startet i Norge i 2015 og holder til på Dal rett utenfor Oslo. OP System Norge er markedsledende på sitt område med god vekst i Norge.

Vi jobber med leverandører hovedsakelig fra Europa som Doppstadt, BOA og Edge disse er spesialiserte på hvert sitt felt og sammen passer det godt med vårt kundetilbud. Som en del av OP Gruppen AB utvikler vi også egne løsninger på tvers av landegrensene som er unike i markedet eksempelvis SELMA robot sortering.

Vårt verksted kompletterer og tilpasser våre produkter for det norske markedet og tilbyr service og reservedeler, i tillegg til restaurering og salg av brukte maskiner.

Gjenvinningsindustrien er en fremtidig industri der det utvikles nye måter for hvordan vi bedre kan resirkulere materialer. OP System Norge jobber i den fremtidige industrien og utvikler kontinuerlig forbedret materialgjenvinning som gir et bedre miljø for deg og fremtidige generasjoner.

Stadig utvikling og tilpassing
Nye tider stiller nye krav til gjenvinning. Det gjelder for eksempel ergonomi og miljø for de som håndterer avfall.Vi følger nøye med på den tekniske utviklingen som kan forenkle arbeidet for de som håndtereravfall. Vårt verksted kompletterer og tilpasser våre produkter for det norske markedet. Samtidig tilbyr vi service og reservedeler.

Kategorier
Kontaktinfo
Telefon:
+47 63 95 10 10
E-post:
Hjemmeside:
Adresse:
Industrivegen 59
2072 Dal
Kontaktpersoner
Morten Hansen
Daglig leder
Tlf: +47 63 95 10 11
Epost: morten.hansen@opsystem.no
Stikkord
Produkter/tjenester i Markedstorget
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering direkte til innboksen din.

Vi vil ikke bruke epostadressen din til å sende deg noe annet enn nyhetsbrev. Les forøvrig vår personvernerklæring.