Avdelingsleder farlig avfall

Franzefoss Gjenvinning AS er i sterk utvikling og bygger en organisasjon som er rustet til å møte morgendagens utfordringer. Vår ambisjon er å være den mest bærekraftige aktøren, med de mest fornøyde kundene, i gjenvinningsbransjen.

Selskapets største gjenvinningsanlegg ligger på Haraldrud i Oslo. Dette nyetablerte produksjonsanlegget er en sentral avfallsaktør for hele Østlandsområdet, og anlegget bearbeider alle typer avfall fra industri, næringsliv, bygg og anlegg. Anlegget har om lag 80 medarbeidere.

Som leder for farlig avfall-avdelingen på Haraldrud, vil du være sentral for å realisere selskapets og anleggets mål. Stillingen vil rapportere til anleggssjef, og ha personalansvar for et dedikert team på 3 medarbeidere.

Dine mest sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Ledelse av avdelingen

  • Sikre at avdelingen jobber i tråd med lovverk og tillatelser

  • Deklarering av farlig avfall

  • Holde IT-system for lagerstyring oppdatert (WMS)

  • Ordrehåndtering i vårt ordresystem (Axapta)

  • Sortering av farlig avfall i tråd med krav

  • Losse og laste avfall (truckkjøring)

  • Veilede kunder

  • Ha fokus på kontinuerlig forbedring

  • Bidra til samarbeid på tvers av avdelingene og anleggene for best mulig resultat for selskapet

Vi ser etter deg som har solid erfaring fra, og god forståelse for logistikk og farlig avfall. Du har gjerne relevant fagbrev eller annen utdanning innen logistikk/ledelse eller tilsvarende. Kompetanse innen farlig avfall og erfaring fra avfallsbransjen eller tilsvarende industri. Du har førerkort kl. B og truckførerbevis. Du evner å få med deg menneskene, skape gode relasjoner og et godt arbeidsmiljø.

For å lykkes i rollen er en naturlig pådriver som motiverer dine omgivelser og påvirker dine ansatte og kolleger til å ta de riktige valgene for miljøet og for selskapet. Du trives både med praktisk arbeid ute i lagerhallen og med kontorarbeid. Du ønsker å bidra til resultater, forbedring og utvikling – og gjør dette i tett samarbeid med dine medarbeidere, kunder – og resten av organisasjon.

Hvorfor Franzefoss?

Vi er en solid arbeidsgiver som verdsetter kloke og engasjerte medarbeidere, og legger til rette for utvikling og vekst. Her kan du påvirke din egen hverdag, og du får være med i et selskap- og på et anlegg i sterk utvikling. Vi har et åpent og ærlig arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn, samt meget gode forsikring- og pensjonsvilkår.

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte anleggssjef Andreas Löf eller regionleder Kari Aasebø.

Søknadsfrist snarest og kandidater vil bli kontaktet.

Franzefoss ønsker gjennom sin virksomhet å bidra til en bærekraftig utvikling til det beste for ansatte, omgivelser og samfunnet. Vår visjon er å være Samfunnets beste valg. Det innebærer at våre kunder skal oppleve Franzefoss som en trygg samarbeidspartner som leverer varer og tjenester til avtalt tid, kvalitet og pris. Vi skal ta våre naboer på alvor, og på best mulig måte avklare forventninger og redusere de belastningene vår virksomhet medfører. Vi skal også være samfunnets beste valg for våre ansatte gjennom å være en trygg og sikker arbeidsplass som er inkluderende og kompetansehevende.Les mer på: Franzefoss.no

Om stillingen
Søknadsfrist: SnarestArbeidssted: Haraldrudveien 34, 0581 OsloStillingsform: Fast ansettelseHeltid/deltid: Heltid

Søk Stillingen

Om arbeidsgiveren
Franzefoss Adresse: Olav Ingstadsvei 5, 1351 RudHjemmeside: https://www.franzefoss.no/

Franzefoss Gjenvinning AS er en av de ledende aktørene i den norske gjenvinningsbransjen. Gjennom innsamling, sortering, bearbeiding og gjenvinning bidrar vi til bedre ressursutnyttelse og et bedre miljøregnskap. Vi har 20 anlegg og 300 medarbeidere, og omsetter for årlig for 1,1 milliarder kroner. Selskapet er en del av Franzefoss-konsernet, som bygger på en 100 år lang industrihistorie. Vår visjon er å være Samfunnets beste valg. Det betyr at vi skal drive vår virksomhet på en måte som skaper verdier for miljø, kunder, medarbeidere og eiere. Les mer på: www.franzefoss.no og følg oss gjerne på LinkedIn og Facebook.

Kontakt
Andreas Löf
Anleggssjef
Mobil: +47 404 12 590
Epost: anlo@franzefoss.no
Kari Aasebø
Regionleder
Mobil: +47 916 53 595
Epost: kaaa@franzefoss.no
Stikkord