Instrumenteringsingeniør

Ønsker du å være en del av spennende og meningsfulle prosjekter, hvor du kan utforske komplekse problemstillinger? Vi har den ideelle rollen for deg som ønsker å sette ditt unike preg på energibransjen!

Citec Norway er en del av Cyient, et stort internasjonalt selskap innen digitale løsninger, ingeniørvirksomhet og teknologi, har mer enn 17.000 svært kvalifiserte ansatte globalt. Av disse er 40 lokalisert i Norge. Vi samarbeider tett med våre kunder for å designe digitale virksomheter, utvikle intelligente produkter og plattformer, og løse utfordringer knyttet til bærekraft. Vår lokale tilstedeværelse gjenspeiler vår forpliktelse til å designe morgendagen i samarbeid med interessentene våre, og vi streber etter å være en kulturelt inkluderende, sosialt ansvarlig og miljømessig bærekraftig organisasjon.

På lokalt plan er Citec Norway engasjert i en rekke prosjekter innen hydrogen, karbonfangst, LNG og olje og gass. Vår lange tradisjon med å optimalisere energiprosesser bidrar til å gjøre disse sektorene mer effektive. Vi ser på den grønne omstillingen som en ideell match for vår ekspertise, og vi er fast bestemt på å fortsette å støtte en bærekraftig fremtid gjennom vårt arbeid.
Vi opplever økende etterspørsel og ønsker derfor å styrke selskapet med en eller flere dyktige, erfarne medarbeidere innen instrumentering til vårt kontor på Lysaker.

Vi ser etter kandidater med 5-10 års relevant erfaring, men sterke kandidater med kortere eller lengre erfaring vil også bli vurdert.

Du blir tilbudt

 • Interessant og utfordrende prosjektarbeid, inn- og utland

 • Internasjonalt arbeidsmiljø i et voksende selskap

 • Profesjonell utvikling samt muligheten til å ta fatt på mer krevende oppgaver

 • Dyktige kolleger og hyggelig atmosfære

 • Fleksible arbeidstider med hybrid arbeidsmodell

 • Konkurransedyktige vilkår med svært gode pensjons- og forsikringsordninger

Som om ikke det er nok, hør hva Anders sier om det å starte i Citec:

I Citec ble jeg en del av et inkluderende team med høy kompetanse. Jeg har blitt utfordret med mange spennende arbeidsoppgaver og fått mulighet til å jobbe med mange spennende kunder og prosjekter knyttet til det grønne skiftet. I Citec har jeg raskt fått ansvar og mulighet til å utvikle min egen kompetanse.

Arbeidsoppgaver

 • Spesifikasjon av utstyr
 • Vurdering av konsepter
 • Utarbeidelse av dokumenter for forespørsler og innkjøp
 • Pakkeansvar; oppfølging av leverandører for ulikt utstyr som kontrollsystemer, målepakker, instrumenter og ventiler
 • Utarbeidelse av dokumentasjon: SCD-er (System Control Diagram), C&E-er (Cause & Effect-diagram), instrument- og kabellister, datablad, termineringsdiagram osv.
 • Databaser (tagger, I/O, kabler osv.) – SmartPlant Instrumentation
 • Andre oppgaver vil være å følge opp og administrere arbeid utført av vårt kontor i India (relatert til blant annet kabelføring i E3D, elektrisk analyse (ETAP kortslutningsberegninger) osv.)

Vi søker deg som

 • Har utdannelse på bachelor eller masternivå i elektronikk/automatisering/kybernetikk

 • Har erfaring fra ingeniørvirksomhet (hydrogen, karbonfangst, LNG og/eller olje og gass eller annen prosessindustri)

 • Har god kjennskap til relevante forskrifter, inkludert EN, IEC, DNV og NORSOK osv.

 • Har utmerkede kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

For å lykkes i rollen er det avgjørende at du har gode samarbeids- og lederegenskaper. Du liker å ta ansvar og er strukturert i ditt arbeid, samt opptatt av å oppfylle kvalitetsstandard som trengs for arbeidet.

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

Om stillingen
Søknadsfrist: Snarest
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Arbeidssted: Strandveien 37, 1366 Lysaker
Om selskapet

Citec Norway AS

Adresse: Strandveien 37
1366 Lysaker
Kontaktinformasjon

Tony Sollund

Recruitment Consultant ved Academic Work
Mobiltelefon: +47 230 09 070
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.