Stilling

Rådgiver næringspolitikk og fag

Vil du være med å utvikle avfalls- og gjenvinningsbransjen? Avfall Norge søker rådgiver næringspolitikk og fag.

Avfall Norge jobber inn mot det politiske miljøet og myndighetene for å skape best mulige og forutsigbare rammebetingelser for avfalls- og gjenvinningsbransjen.

Bransjen har vært i kontinuerlig omstilling de siste tiårene. Med fokus på sirkulær økonomi, etablering av nye verdikjeder og økt verdiskaping basert på avfallsressurser går bransjen også en spennende tid i møte. Avfall Norge søker derfor etter en fremoverlent rådgiver med politisk teft og engasjement for bransjen.

Som rådgiver innen næringspolitikk og fag vil du jobbe med et bredt spekter av faglige problemstillinger knyttet til avfall og gjenvinning. Utvikling av en sirkulær økonomi, næringspolitikk for bransjen og utvikling av rammevilkår for våre medlemmer er også en del av arbeidsoppgavene.

Sentrale ansvarsområder

  • Prosjektledelse og prosjektarbeid innenfor Avfall Norges satsingsområder
  • Kommunikasjon og oppfølging av medlemmer vedrørende fag, regelverk og rammevilkår
  • Politisk påvirkningsarbeid overfor myndigheter og andre premissleverandører
  • Følge med på endringer som påvirker bransjen, både nasjonalt og internasjonalt

Arbeidet med sirkulær økonomi er sentralt i alt vi gjør, så både kunnskap og engasjement innen dette feltet er viktig for oss

Noe reiseaktivitet må påregnes, både innen- og utenlands.

KOMPETANSE

Vi tror den rette kandidaten har erfaring fra avfalls- og gjenvinningsbransjen, erfaring med miljørelaterte spørsmål fra en annen bransje eller erfaring fra en annen bransjeorganisasjon. Du har mest sannsynlig høyere relevant utdanning, men erfaring og personlige egenskaper vil også vektlegges høyt.

Meget gode kommunikasjons- og formidlingsegenskaper er en forutsetning. Aktuelle kandidater har kunnskap om og interesse for politiske prosesser og påvirkningsarbeid. Interesse og erfaring med bruk av sosiale medier i påvirkningsarbeid er ønskelig. Kjennskap til norsk-og EU lovgivning på miljøområdet vil være relevant.

Som person er du arbeidsvillig og fremoverlent, og er på lik linje med de andre i sekretariatet innstilt på å ta i et tak der det trengs. Du er strukturert og nøyaktig samtidig som du er fleksibel og trives med endringer. Du er utadvendt, representativ og fronter både Avfall Norge og bransjen på en profesjonell måte.

Ved spørsmål eller behov for ytterlige informasjon om stillingen, kontakt Frode Bjørnæs (tlf. 958 24 529, e-post: fb@hartmark.no) eller Kristine Hedenstad (tlf. 938 41 211, e-post: kh@hartmark.no) i Hartmark Executive Search.

Søknadsfrist 15. januar

Om stillingen
Søknadsfrist: 15.01.2020
Arbeidssted: Oslo
Stillingsform: Fast ansettelse
Heltid/deltid: Heltid
Søk Stillingen
Om arbeidsgiveren
Avfall Norge
Adresse: , Oslo
Hjemmeside: https://www.avfallnorge.no/

Avfall Norge er en bransjeorganisasjon med over 200 medlemsbedrifter fra privat og offentlig sektor. Avfall Norges visjon er at fremtidens råvarer er resirkulerte og bransjen er sentral i overgangen til en sirkulær økonomi.

Avfall Norges kjernevirksomhet er næringspolitikk, møteplasser for bransjen, medlemsoppfølging og faglig arbeid.


HVORFOR VELGE AVFALL NORGE?

Avfalls- og gjenvinningsbransjen er i sterk vekst og utvikling
Bransjen gjennomfører viktige samfunnsoppgaver og har en viktig rolle i utviklingen av Norges grønne konkurransekraft , en viktig bidragsyter i overgangen til lavutslippssamfunnet
I Avfall Norge vil du bli en del av et kompetent og engasjert faglig miljø. Det er store muligheter for læring og faglig utvikling
Blir du inspirert av å jobbe med problemstillinger og oppgaver med stor betydning for fremtiden, da kan du være den vi søker!

Kontakt
Frode Bjørnæs
Mobiltf: 958 24 529
Epost: fb@hartmark.no
Kristine Hedenstad
Mobiltf: 938 41 211
Epost: kh@hartmark.no

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!