Sommerjobb på gjenvinningsstasjon

Har du lyst på en sommerjobb der du får brukt kroppen, hodet og hjertet? Er du opptatt av klima, miljø og gjenbruk? Er du i god fysisk form og liker å jobbe ute i all slags vær? Da kan absolutt sommerjobb som kundeveileder på en av våre gjenvinningsstasjoner være noe for deg!

Som kundeveileder er du vårt ansikt utad og får en variertarbeidsdag. Du bidrar til at kundene sorterer avfallet riktig, og sørger for at det som fortsatt er i godstand, går til gjenbruk.

Arbeidsplassen er utendørs, og arbeidsdagen er variert og fysisk krevende med ståing og gåing på hardt underlag. Du vil få god opplæring og alt du trenger avarbeidstøy.

Arbeidstiden er turnus, annenhver uke dag og kveld, i tillegg til noen lørdager. Stillingene kan være deltid.

Oppgi gjerne hvilken periode du kan jobbe i tidsrommet 1. juni – 30. september. Vi ønsker helst at du kan jobbe minst 4 uker sammenhengende i ferieperioden, og gjerne i løpet av perioden 24. juni – 25. august.

Høres dette interessant ut? Send oss en søknad da vel, så kanskje du er en av de heldige som får være med på laget i sommer.

Aldersgrense: 18 år.

NB: Vi behandler søknader fortløpende.

Arbeidsoppgaver

 • Veilede kundene så de sorterer avfallet riktig
 • Bidra til ombruk ved at ting ikke blir kastet, men kan brukes på nytt
 • Sørge for at stasjonen er ryddig
 • Bidra til god trafikkavvikling på stasjonen

Kvalifikasjoner

 • Gode norskkunnskaper
 • Hvis du har erfaring med kundebehandling, er dette en fordel

Personlige egenskaper

 • Miljøengasjert
 • Pliktoppfyllende
 • Selvstendig

Vi tilbyr

 • Stillingen lønnes som spesialarbeider i lønnstrinn 12 til 24(for tiden ca. kr. 229 – 270 per time), pluss kvelds- og lørdagstillegg
 • Et meningsfylt arbeid i en etat som arbeider for å skape varige holdninger og adferd knyttet til kildesortering, ombruk og avfallsreduksjon
 • Et raust, godt og inkluderende arbeidsmiljø
Om stillingen
Søknadsfrist: 14. april 2024
Ansettelsestype: Vikariat
Stillingsbrøk: Deltid
Antall stillinger: 3
Arbeidssted: Oslo
Om selskapet

Oslo Kommune Renovasjons- Og Gjenvinningsetaten

Renovasjons- og gjenvinningsetaten består av rundt 700 engasjerte medarbeidere, som sammen jobber for økt kildesortering samt sørger for innsamling, mottak, behandling og gjenvinning av avfall fra alle husholdninger i Oslo.

Vår etat er en av de viktigste bidragsyterne til Oslo kommunes arbeid med å nå målene om økt materialgjenvinning og reduserte klimautslipp. Foruten å daglig levere kundevennlige tjenester så arbeider vi kontinuerlig med store prosjekter som vil være med på å forme byen i årene som kommer. Sammen gjør vi Oslos viktigste jobb!

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss, uavhengig av alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Etaten legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Kanskje du blir vår nye kollega som vil få muligheten til å være med på vår reise.

Du kan lese mer om Renovasjons- og gjenvinningsetaten på Oslo kommune sine nettsider.

Adresse: Haraldrudveien 20
0581 Oslo
Kontaktinformasjon

Vainy Krogh Brustad

Driftsleder
Mobiltelefon: +47 953 05 744
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.