Vi søker en engasjert kjemiker

Stena Recycling AS er et selskap i Stena Metall-konsernet. Vi jobber med – og utvikler – sirkulære løsninger innen ulike virksomheter og er med våre 260 medarbeidere i Norge en betydelig aktør innen gjenvinning. Stena Metall-konsernet sysselsetter totalt 3800 medarbeidere og er ledende innen gjenvinning i Norden. Vi gjenvinner og foredler ressurser som blir til nye råvarer og som leveres til industrier over hele verden. Med et langsiktig perspektiv på mennesker og miljø tilbyr vi bærekraftige løsninger hver dag. Vår kultur preges av sikkerhet, omtanke og en sterk ambisjon om å drive utviklingen i bransjen. Vil du være med på laget vårt – hvor vi jobber for å skape nye verdier hver dag?

Din rolle hos oss

Til vår filial på Ausenfjellet i Lillestrøm kommune søker vi nå etter en kjemiker. Du blir en viktig del av en gruppe der samarbeid, fokus på forbedringer og utvikling er ledestjerner. Vi er en riktig bra gjeng som jobber i et trygt og sikkert miljø, hvor vi stiller opp for hverandre og har det gøy sammen!

I rollen som kjemiker er dine hovedoppgaver å:

 • klassifisere farlig avfall

 • arbeide i nært samarbeid med våre sikkerhetsrådgivere

 • behandle avvik

 • klargjøring for eksport, herunder pakking og merking

 • fysisk sortere og klassifisere både farlig avfall og annet avfall

 • veilede våre kunder og partnere

 • tolke datablader og analyserapporter

 • bistå driften med kontinuerlig forbedringsarbeid

 • bistå med opplæring av kollegaer

Det starter med deg – kvalifikasjoner

Vi søker deg som:

 • har minimum bachelor i kjemi

 • gjerne har relevant arbeidserfaring, men nyutdannede oppfordres til å søke

 • har kunnskap om transport av farlig gods/ADR, men det er intet krav

 • har erfaring med LEAN-metodikk, men det er heller intet krav

 • har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

 • har førerkort klasse B

Vi verdsetter dine personlige egenskaper høyt. Det viktigste for oss er dine holdninger, ditt driv og din vilje til å bidra til vår framgang. Hos oss er vi alle lagspillere og problemløsere som hjelper hverandre i hverdagen. Vi forventer oss at du er nysgjerrig og ”på hugget”. Du bidrar med energi og engasjement og vet å inspirere de rundt deg.

Du er en strukturert praktiker. Gjennom god forretningsforståelse bidrar du til å skape sterke resultater og på å levere på våre høye kvalitetskrav. Du er en arbeidsvilling person som søker ny kunnskap. Vi ønsker at våre medarbeidere skal utvikles – og vi vil støtte deg på veien. Slik fører vi vår virksomhet fremover; med energi og kompetanse. Du er kommunikativ og tydelig og har stor interesse for for fagfeltet og fremstår derfor som inspirasjonskilde og samarbeidspartner for alle involverte i bedriften.

Å jobbe hos oss innebærer at du blir en del av en bransje som blir viktigere for hver dag – og der sikkerhet alltid settes først. Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger og konkurransedyktig lønn.

Som en del av vårt mangfolds- og inkluderingsarbeid oppfordrer vi spesielt kvinner til å søke jobben hos oss.

Sammen skaper vi en bærekraftig morgendag. Det starter med deg.

Om stillingen
Søknadsfrist: 01.12.2021Arbeidssted: Tretjerndalsvegen 70, 2017 FrognerStillingsform: Fast ansettelseHeltid/deltid: Heltid

Søk Stillingen

Om arbeidsgiveren
Stena Recycling As Adresse: Tretjerndalsvegen 70, 201, 2017 FrognerOrg.nr.: 983594506Hjemmeside: https://www.stenarecycling.no/

Stena Recycling er en del av det svenske Stena Metall-konsernet som bedriver gjenvinning i fem geografiske markeder under navnet Stena Recycling.

Stena Recycling har et stort nettverk av filialer og totalt finnes det nesten 200 anlegg i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Polen, der avfall fra hele samfunnet foredles til nye råvarer.

Sammen kan vi utforme og tilpasse gjenvinningsløsninger for din bedrift. Vi utvikler innovative løsninger som gir merverdi til deg gjennom gjenvinningskjeden: fra transport og praktisk gjenvinning, inklusiv avfallsrelaterte tjenester som opplæring, rådgivning og rapportering. Med våre løsninger ønsker vi å skape en effektiv og lønnsom avfallsøkonomi, miljønytte og høy sikkerhet for deg som kunde. På denne måten bidrar vi til din miljøprofil og konkurranseevne.

Kontakt
Roger Martinsen
Produksjonssjef Farlig Avfall
Mobil: +47 970 51 407
Epost: roger.martinsen@stenarecycling.com
Børge Solvang
Filialsjef
Mobil: +47 905 60 556
Epost: borge.solvang@stenarecycling.com