Markedstorget / / EnviroPac Group AS / E-serie, elektromekanisk presser
Oppføring i Markedstorget

E-serie, elektromekanisk presser

EnviroPac elektromekaniske emballasjepresser har vært på markedet en årrekke og er Norges mest solgte innenfor dagligvare, faghandel, hoteller og forretningsbygg. Pressene er driftssikre, har god kapasitet, er enkle å betjene og meget støysvake. Som oftest benyttes de til papp, myk- og hardplast. Pressene føres med en ballvekt på 100–350 kg og føres i tre modeller.

E-01 er vår minste elektromaniske presse krever under 1m2 areal og er derfor meget godt egnet til bensinstasjoner, mindre dagligvare og faghandel butikker, hoteller, kiosker, restauranter, kontor, skoler etc.

E-03 er vår bestselger med over 2500 solgte presser i det nordisk emarkedet. Dette er den elektromekaniske emballasjepressen dagligvarebutikkene ofte velger fordi den kun krever 1,6 m² gulvplass og presser baller på inntil 250 kg. Pressen er også meget godt egnet til større kontorbygg, lager, produksjonsanlegg,
kjøpesenter, hoteller, med flere. E-03 benyttes både til papp, myk- og hardplast og tilsvarende materiale. Den store innkaståpningen i front sammen med et oversiktlig kontrollpanel, gjør pressen meget enkel å betjene. Pressen er utstyrt med fullmelder som viser når den skal tømmes. E-03 er utstyrt med egen knapp for multipress; presser fire ganger i stedet for en.

E-08 er vår største elektromekaniske emballasjepresse og krever ikke mer enn 2m2 gulvplass. Med større butikker og økende mengde emballasje ser vi en trend i at flere og flere velger denne modellen innenfor dagligvare, kjøpesenter, møbel-og hvite/brunevare forhandlere med stor papp.

Pressen benyttes både til papp og myk/hardplast og tilsvarende materiale. Pressen er utstyrt med fullmelder
som viser når den skal tømmes. E-08 er utstyrt med egen knapp som multipress; presser fire ganger i istedenfor en.

Lignende oppføringer

Orwak Multi

EnviroPac Group AS

Orwak Power 3320

EnviroPac Group AS

Orwak Compact 3210

EnviroPac Group AS

Orwak Power 3620

EnviroPac Group AS

Orwak Power 3820

EnviroPac Group AS

Orwak Compact 3120

EnviroPac Group AS

Orwak Power 3420

EnviroPac Group AS

Orwak Compact 3115

EnviroPac Group AS

Orwak Power 3325

EnviroPac Group AS

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!