Markedstorget > > > Elektrisk lastebil
Oppføring i Markedstorget

Elektrisk lastebil

Stille og utslippsfri renovasjon i bygatene.

Motor og girkasse

CRV2000 kan leveres med både kran for tømming av nedgravde beholdere som Molok og tilsvarende, og vinsj med lås og ristemekanisme på samme bil.

For å gjøre tømming av nedgravde systemer enda enklere, leveres påbygget med en avtagbar trakt, som enkelt kan stues under baklokket når det ikke er i bruk. Trakten er laget av aluminium og gummi, og kan enkelt monteres og demonteres av en person.

Lading

Batteriene lades via en standard Type-2-kontakt, tilsvarende de man finner på personbiler. Med en ladeeffekt på opp til 44 kW fullades lastebilen på 4-7 timer avhengig av batterikapasitet.

Kjøretøyet kan kobles til en helt vanlig ladestasjon, og aksepterer stasjoner som tilbyr forskjellige ladestrømmer opp til 63 A.

Regenerering

Ved hjelp av den praktiske hendelen på høyre side av rattet, kan man enkelt velge hvor kraftig regenerering man ønsker. Ved kraftig regenerering bremser kjøretøyet på motoren og batteriene lades når man slipper opp gasspedalen.

Batterier

Batteriene er plassert i kraftige batterikasser montert på hver sin side av chassisrammen. Hver kasse er utstyrt med nødstoppbryter, slik at den kan isoleres fra kjøretøyet i en nødsituasjon.

Batteripakkene er bygget opp av individuelle LiFePo4-celler som kan skiftes ut etter behov, slik at batteripakkens kapasitet holdes på høyt nivå, selv når kjøretøyet blir eldre.

 

Les mer

Firma
Kontakt
Magnus Halden Johannessen
Daglig leder
Tlf: +47 32 24 42 80
Stian Gjertsen Østvold
Salgsleder
Mobil: +47 468 07 380
Tlf: +47 32 24 42 80
Epost: stian@steco.no