Markedstorget > > > Luftseparator-Nihot Recycling Technology
Oppføring i Markedstorget

Luftseparator-Nihot Recycling Technology

Skill tunge og lette fraksjoner på en enkel måte

Nihot Recycling Technology B.V. er medlem av Bulk Handling Systems (BHS) og er den ledende globale leverandøren av luftteknologi til avfall og gjenvinningsindustrien. Nihot sine luftavskillere reflekterer en overlegen pålitelighet, og tilbyr den høyeste avfallsseparasjonseffektiviteten. Fra konsultasjon og design til produksjon, levering, installasjon og løpende opplæring og støtte, er Nihot sitt team av interne eksperter med deg hvert skritt av veien.

Nihot Recycling Technology har en stor kundebase. Vår erfaring gjør at vi kan designe og tilby våre kunder de mest effektive avfallsseparasjonssystemene. Våre systemer og luftteknologi kan innlemmes i nye systemoppsett og ettermonteres i eksisterende systemer for å oppgradere separasjonen til et bredt spekter av applikasjoner.

Noen av utstyret vårt er til og med plug-and-play.

Nihot SDS

Luftseparator3.jpg

Nihot SDS er en luftseparator som enkelt sorterer ut tunge enheter fra avfallet ditt. Typisk for dette er RDF produksjon hvor brenselet blir kvalitetssikret før leveranse.

Du kan også velge å skape rene inerte masser slik at materiale ditt kan leveres til deponi.

Nihot DDS

Luftseparator.jpg

Nihot DDS er utviklet for å tilfredsstille flere behov. Denne luftseparatoren skille ut de aller tyngste enhetene i avfallet ditt som første steg. Typisk for dette materiale er stor stein, metall og glass.

Neste den skiller på er å suge av det aller letteste brenselet i avfallsstrømmen. Dette brenselet er da klart for videre foredling som RDF.

Restfraksjonen som er igjen kalles en «mellomfraksjon». Typisk for dette materiale er at den har en middels egenvekt. Materialer som treverk, gummi, tepper, plastgjenstander m.m vil være å finne her.

Ideell maskin for sortering på næringsavfall!

Les mer

Firma
Kontakt