Markedstorget > > Storycraft > Strategisk rådgivning og kommunikasjon
Oppføring i Markedstorget

Strategisk rådgivning og kommunikasjon

Storycraft hjelper deg med alt fra idé- og konseptutvikling, til planlegging og gjennomføring av prosjekter. Vi kan også levere spesialtiltak som spisser eller forsterker de markedsaktivitetene du allerede har planlagt.

Vi bidrar med innhold på alle områder og plattformer: Tekst, bilder, film og video, infografikk, tegneserier, eller  animasjonsfilmer.

Ta kontakt om du ønsker tilgang til vår informasjonsfilm for Bane Nor, eller du har lyst til å se den interaktive videoen vi har laget for Nordea Liv!

Rådgivning

Vi har dessverre sett alt for mange strategier på 100 sider som knapt leses. Det er ikke noe for oss.

Sammen med hver enkelt kunde utarbeider vi konkrete og håndfaste planer bedriften kan følge for å nå sine mål.

Ingen husker en dårlig historie

Selv om en god historie kan forandre verden, vet vi av erfaring at det er mer krevende enn mange tror.

Med to av Norges mest erfarne digitale historiefortellere på laget, har vi spisskompetansen som trengs for å formidle komplekse budskap slik at det utløser ønsket effekt.

Intern kommunikasjon

Lederskap er historiefortelling, og de beste lederne er gode historiefortellere.

Vet du hvordan du skal bruke din bedrifts historie til å bedre samspillet i virksomheten? Klarer dere å tiltrekke og beholde de skarpeste hodene? Og hvordan sørger du for at den samme historien fortelles av motiverte medarbeidere i alle kroker av virksomheten?

Storycraft har bred erfaring med dagens beste digitale arbeidsverktøy, enten det er Workplace by Facebook eller Teams fra Microsoft. Det gjør at vi både kan bistå med å finne det verktøyet som passer best i din bedrift, i tillegg til at vi kan hjelpe dere med opplæring og utrulling uansett hvilket arbeidsverktøyet du velger.

Les mer

Firma

Strategiske kommunikasjonsrådgivere med stor digital kompetanse.

Mer om bedriften >

Kontakt