Nyheter
I høstferien arrangerer Fjellhamar FK gratis fotballskole for gutter og jenter mellom sju og 14 år. Ragn-Sells er blant dem som gjør det mulig. Foto: Øyvind Paulsen

Sponser 200 fotballbarn

på Fjellhamar

200 barn på Fjellhamar kan glede seg til høstferien. Da blir det gratis fotballskole for dem.

Mange bedrifter reklamerer for samfunnsansvar, men langt fra alle tar det. Ragn-Sells gjør det helt åpenbart, til glede for ildsjel Gudbrand Ensrud i Fjellhamar Fotballklubb. Til høsten er de hovedsponsor for fotballskolen i nabolaget.

Også for handikappede barn

Støtten fra avfallsselskapet gjør det mulig at klubben kan arrangere gratis fotballskole i høstferien – for barn mellom sju og 14 år med plass til 200 barn. 20 av plassene er øremerket barn med funksjonsnedsettelser.

Det skal ikke stå på penga for ungene hvis de vil sparke fotball i høstferien. Foto: Øyvind Paulsen

Har ikke råd

– Under fotballskolene på sommeren har vi sett at mange gutter og jenter med stor interesse for fotball ikke deltar. Vi tror at dette i hovedsak skyldes at familiene ikke har råd. Klubben er en viktig bidragsyter til at ungdom får en trygg og god oppvekst i sitt nærmiljø. Det er veldig viktig for oss å få med alle barn, forteller Gudbrand Ensrud på Ragn-Sells nettsider.

Lokalt næringsliv gjør det mulig

Støtte fra lokale bedrifter og profilerte fotballpersonligheter gjør at det er mulig å gjennomføre fotballskolen med gratis deltakelse. Ragn-Sells, som har sitt hovedkontor bare et steinkast unna klubbens anlegg, stiller som hovedsponsor.

Gratis idrettsglede for alle

– Når ting koster penger, har ikke alle muligheten til å delta. For oss er det svært gledelig å kunne bidra til at barn i nærområdet får oppleve idrettsglede, uten at det koster dem ei krone. Vi er veldig stolte over at fotballskolen bærer navnet Ragn-Sells fotballskole. Det at 20 av plassene på fotballskolen er øremerket barn med funksjonsnedsettelser, er et stort pluss, forteller Raymond Borgersen, regionsjef i Ragn-Sells.

Frode Grodås kommer

Fotballskolen får besøk av en rekke profilerte trenere og spillere, som skal bidra til at dette blir ei uforglemmelig uke for barna. Én av profilene er tidligere landslagskeeper Frode Grodås som nå er keepertrener på landslaget.

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!