Nyheter
Olje- og energiminister Tina Bru på studiebesøk hos Klemetsrud
Foto: Bjørn Vilberg

Glede og skuffelse over karbonfangstbeslutning

Offensivt og klokt. Halvhjertet og mindre robust. Reaksjonene på regjeringens karbonfangst-investeringer er blandet.

Regjeringen fullfinansierer karbonfangst ved Norcems sementfabrikk i Brevik, samt lagringsanlegget og infrastrukturen ved Northern Lights. Men Fortum Oslo Varme får ikke statlig investering til karbonfangst nå. Regjeringen holder av tre milliarder kroner som de vil bidra med, dersom Fortum Oslo Varme klarer å skaffe den øvrige finansieringen andre steder. Lærer ikke mer av to anlegg…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!