SupplyHub > Bedrift > Alles Miljø AS

Alles Miljø AS

Løsninger for gjenvinning

Alles Miljø AS ble etablert i 1998 med formål om å levere løsninger for avfall og gjenvinning til bedrifter, kommuner og annet næringsliv i Norge. Vi jobber kontinuerlig for å levere løsninger som har høy kvalitet, er fremtidsrettede, miljøvennlige og økonomiske.

Kildesortering og komprimering er svaret på fremtidens avfallsbehandling, og ved å velge riktig utstyr kan man oppnå en effektiv og økonomisk håndtering av avfallet.

Alles Miljø er bygget opp etter stein-for-stein prinsippet og fornøyde kunder har ført oss dit vi er i dag. 19 personer har sitt daglige arbeid hos oss og vi er blant de største leverandørene i Norge på avfallsløsninger.

Miljø og samfunn

Et forlenget livsløp på alle måter

Alles Miljø AS skal være bransjeledende innen miljøstyring. Vi lever og overlever, fordi vi drives av troen på at kvalitet, langsiktighet og estetikk er best for både miljøet, kulturen og lommeboka. I Alles Miljø kaller vi vår visjon for «Et forlenget livsløp på alle måter», der vi skal bidra til en verden der livsløpet er i fokus. Derfor skal vi skal vi alltid strekke oss etter denne visjonen. Dette handler om miljø og bærekraft, om service og vedlikehold av produktene våre, om servicegrad og relasjon til kundene våre, om et langt og lykkelig kollegium og om det indre livet i bedriften vår.

Våre verdier er vår verktøykasse- som hjelper oss å komme dit vi skal. Vi skal jobbe målrettet med oppmerksomhet, proaktivitet og kreativitet i forhold til ansatte, kunder og miljø. Vi skal ha et godt styringsverktøy og høy prioritet i bruk av HMS-systemet i det daglige.

Vår virksomhet tilbyr løsninger for gjenvinning og vi kan hjelpe våre kunder i å bli bedre i sitt daglige miljøarbeid, slik at de kan nå sine miljømålsettinger.

Les gjerne mer i vår brosjyre om bærekraft

Klimaregnskap 2023

Alles Miljø er sertifisert som Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar, og Alles Miljø har vært sertifiserte i en årrekke.

Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Vi oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø. Miljøfyrtårn har tilpassede krav for ulike bransjer og sertifikatet tildeles etter en uavhengig vurdering. Det leveres årlige miljørapporter og hvert tredje år blir virksomheten re-sertifisert.

Sertifikatet er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp.

bg_image

Kontaktinfo

Telefon:
+47 948 00 982
E-post:
Hjemmeside:
Adresse:
Sundlandveien 4
3160 STOKKE
Kontaktpersoner

Inger Hogsrød Larsen
Salg / Prosjektstyring
Mobil: +47 907 68 130
Epost: inger@alles.no
Pål Brovold
Salgssjef og prosjektleder
Mobil: +47 415 25 624
Epost: pal@alles.no
Stikkord
Nyheter fra Alles Miljø AS
Kundehistorier Alles Miljø AS
Produkter/tjenester i SupplyHub

Overflate bunntømt

Semi-nedgravde bunntømt

Helt nedgravde bunntømt

Komprimator

Ballepresser

Avfallsbeholdere

Avfallsbeholder i plast 1000L med lokk-i-lokk

Geotainer® – GTS-L

MK 700 ballepresse

Tilpassede komprimatorløsninger

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under så tar en av våre veiledere kontakt med deg

X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.