SupplyHub > Bedrift > Reen AS

Reen AS

Strømlinjeformer avfallshåndtering

REENs ekspertise og verdensklasse teknologi gir den verdifulle innsikten som trengs for å strømlinjefore avfallshåndteringen. Med langsiktige mål satt for å redusere driftskostnader og miljøpåvirkninger, er vår oppgave å effektivisere avfallshåndtering og måten avfall resirkuleres på.

I dag står REEN som en unik avansert leverandør av banebrytende teknologi. Som vi fortsetter å vokse og utvikle vår teknologi, håper vi å sette scenen for en ny æra av samarbeid og innovasjon i avfallshåndteringen.

Automatiser prosessen, få resultater

Vi tror på å jobbe smartere, ikke hardere. Så vi har utviklet et sensorsystem som enkelt kan integreres i hele verdikjeden. Ved å tilby en forenklet måte å samle inn og implementere de hentede dataene på, hjelper vi avfallshåndteringsselskaper med å forbedre sin logistiske effektivitet, noe som fører til reduserte driftskostnader og CO2-utslipp fra industrien.

Spar penger

 • Automatisert ruteplanlegging
 • Slipp unødvendig innsamling
 • Redusert drivstofforbruk og slitasje på kjøretøy

Øk effektiviteten

 • Unngå henting av tomme containere
 • Redusert kjøretid med optimal ruteplanlegging
 • Maksimere innhenting

Full kontroll

 • Staus på containerne
 • Oversikt over flåten
 • Kostnader og miljøregnskap

Mindre trøbbel

 • Optimal flåtestyring
 • Innkjøpskontroll
 • App som viser sjåførene nøyaktig plassering av containerne

Avanserte Sensorer, enkelt grensesnitt

REEN er drevet av verdensklasse smart sensorteknologi, utviklet for å tåle den krevende naturen til avfallsindustrien. Komplementert av REEN Hub, jobber vårt front-end team utrettelig for å sikre at alle systemer er klare, enkle og umiddelbare. Legg til vårt førsteklasses supportteam, utstyrt med ekspertise innen avfall, drift og teknikk, og du har verktøyene som trengs for å ‘Get the job done’.

Mindre svinn, økt kildesortering

REEN Control reduserer svinn og øker kildesortering ved å gi nøyaktig data om avfallssammensetning og brukerstyring for avfallshåndtering. Brukere har oversiktlig kontroll, kan styre avfallsrommet og tilpasse tiltak basert på sanntidsinformasjonen, noe som bidrar til mer effektiv avfallshåndtering.

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. – FN.

For en bærekraftig fremtid

Målene tar for seg miljø, økonomi og sosiale forhold som sammenhengende utfordringer, og måsees på som en helhet. Vi må alle jobbe sammen for å nå FNs bærekraftsmål. REEN svarer på FNs oppfordring med kreativitet, kunnskap og teknologi, og jobber systematisk for å dekke behovene til to av disse målene:

 

Gjøre byer og lokalsamfunn inkluderende, trygge, robuste og bærekraftige.” – (FN) REEN strømlinjeformer avfallshåndteringen på en effektiv og bærekraftig måte.

 

 

“Handle umiddelbart for å bekjempe klimaendringene og konsekvensene av dem.” (FN) REEN-teknologien bidrar til reduksjon av avfallsindustriens karbonavtrykk.

Valgt av:

 

 

 

Be om demo

Kontaktinfo

Telefon:
+47 335 10 500
E-post:
Hjemmeside:
Adresse:
Hammergata 24
3264 LARVIK
Kontaktpersoner

Mac Laham
Markedssjef
Mobil: +47 480 05 669
Epost: mac.laham@reen.com
Stikkord
Kundehistorier Reen AS
Produkter/tjenester i SupplyHub

REEN CMS Volume

REEN Control

REEN CMS

REEN Drive

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under så tar en av våre veiledere kontakt med deg

X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.