Leverandørnyheter

Nordcon As

Biokomprimatorer som hindrer lukt og skadedyr

Med en væsketett komprimator fra Nordcon slipper du å tenke mer på lukt, skadedyr og andre ubehageligheter. Komprimatorene kommer i to størrelser, og er spesielt beregnet på hoteller, restauranter, campingplasser, bensinstasjoner, og andre som håndterer større mengder biologisk avfall.

– Folk flest vil ha søpla ut og vekk og med minst mulig lukt og søl. Da er våre væsketette komprimatorer midt i blinken. Mye mer hygienisk og enkelt enn andre løsninger, og du slipper å bekymre deg over avfallshåndteringen. Ute av syne og ute av sinn for både deg og kundene dine, sier salgsansvarlig Trine Østlien Kirkeby hos Nordcon AS.

Skreddersøm

EMC Bio 16 og EMC Mini BIO 12 heter de to væsketette komprimatorene som Nordcon AS leverer.

– Bio 16 er utstyrt med ozon som fjerner vond lukt, bakterier og larver, og kan også utstyres med hydraulisk løftevender som automatiserer og sikrer prosessen med avfallshåndteringen, forteller salgssjef Martin Haugen, og forteller at komprimatorene bør tilpasses etter den enkelte kundes behov.

– Det er mange tilvalg til disse komprimatorene, så det er massevis av muligheter for skreddersøm. Også den minste Mini Bio 12 kan for eksempel utstyres med ozon og to kammer for to fraksjoner. Mini Bio 12 er utviklet for trange gater og bakgårder. Den er nemlig konstruert for liftbil, noe som gjør at den passer veldig godt til steder der det ikke er god plass til større krokbiler.

Må fungere optimalt i hele kjeden

Martin Haugen og Trine Østlien Kirkeby forteller om stor interesse for deres væsketette komprimatorer. For tiden holder de på med forhandlinger med større, landsdekkende kjeder som driver med matservering.

Trine Østlien Kirkeby og Martin Haugen ved Nordcon As

– Vi er kjent for å finne løsninger som er de beste for kundene våre. Vi har også fokus på renovatørene slik at også de er tilfredse med de komprimatorene vi leverer. Avfallshåndteringen må fungere optimalt i hele kjeden.

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under så tar en av våre veiledere kontakt med deg

Leverandørinnhold

Dette innholdet er et annonseprodukt, og formidles gjennom vår salgsavdeling.

Kontakt oss hvis du er interessert i eksponering her.