Leverandørnyheter

Nordcon As

Er du klar for Miljødirektoratets landsdekkende tilsynsaksjon?

I mars starter Miljødirektoratet og statsforvalterne en landsdekkende tilsynsaksjon. Er din virksomhet forberedt? Med Nordcon kan du sikre at din håndtering av farlig avfall oppfyller dagens strenge miljøkrav.

Vi har fått være med på å utvikle en miljøcontainer som er skreddersydd for vårt bruk. Det er ikke alle leverandører som gjør dette. Nordcon er svært innovative og forstår våre behov.

– Anders Foss Bækkevold, Børstad Transport AS.

Miljødirektoratet og statsforvalterne setter i gang en omfattende tilsynsaksjon for å sikre at bedrifter overholder kravene til håndtering av farlig avfall. Dette er en viktig påminnelse for alle som håndterer, lagrer eller transporterer farlig avfall, om å revurdere sine nåværende løsninger.

Nordcon tilbyr en rekke miljøcontainere som er skreddersydd for å møte de strenge kravene for lagring og behandling av farlig avfall. Våre løsninger er designet for å forebygge lekkasjer, sikre forsvarlig lagring og lette kildesorteringen – et must i enhver miljøbevisst virksomhet.

Med strengere regler for oppbevaring og transport av farlig avfall, er det viktigere enn noen gang å ha de riktige løsningene på plass.

Les mer om Børstad Transport AS som har over 100 Nordcon miljøcontainere i bruk.

Er din virksomhet klar for tilsynsaksjonen i mars?

Ta skrittet mot en sikrere og mer miljøvennlig avfallshåndtering med Nordcons miljøcontainere. Kontakt oss i dag for å finne den beste løsningen for din virksomhet.

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under så tar en av våre veiledere kontakt med deg

Leverandørinnhold

Dette innholdet er et annonseprodukt, og formidles gjennom vår salgsavdeling.

Kontakt oss hvis du er interessert i eksponering her.