Leverandørnyheter

EnviroPac AS

Ny serie avfallsbeholdere i konseptet «Alt inkludert»

Vi har gjort det enkelt for deg og introduserer enda en serie avfallsbeholdere hvor alt er inkludert. Avfallsbeholderne leveres komplett med beholder, innkasttopp, avfallsmerker i.h.t. nasjonal merkeordning og sammenkoblingsbrakett om du bestiller flere. Matavfallsbeholder er inkludert bøtte og brakett.

«Aursunden» avfallsbeholder er på 60 liter og har skrå topp, den er robust og er av høy kvalitet. Avfallsbeholderen egner seg derfor godt i offentlige miljøer, og spesielt med den tydelige kommunikasjonen som den her fremstår med. Kapasitet pr. beholder er 60 liter. Medfølgende sammenkoplingsbraketter gjør det enkelt og sette i sammen en kildesorteringsstasjon etter type avfall som oppstår på stedet. Vi gjør oppmerksom på at avfallsbeholderne også selges enkeltvis i ønsket antall, se varenummer lenger ned i artikkelen.

Ergonomisk riktig beholder som begeistrer renholdspersonalet

Aursunden er utstyrt med dør i front og med uttrekkbart sekkestativ, noe som gjør denne beholderen til en renholders drøm. Enkel forflytting med skjulte 2 x fotskruer i forkant og 2 x hjul i bakkant.

Farger

«Alt inkludert» leveres i grafittgrå med topper i farger etter den nye nasjonale merkeordningen, som vist på bilde over. Ønskes andre farger etter RAL fargeskala, kan dette spesialbestilles, men det må da påberegnes lengre leveringstid.

Mål

Avfallsbeholderne er produsert i stål, til innendørs bruk. Mål pr. beholder, LxDxH: 43x32x92 cm. 5 beholdere, som vist på bilde, får en total kapasitet på hele 300 liter! Lengden på stasjonen blir da 222 cm.

Varenummer

Ta kontakt med oss allerede i dag for et tilbud på en av våre bestselgende avfallsbeholdere, Aursunden. Med «Alt inkludert» har vi gjort det enda enkeltere for deg.

Ta kontakt

Fyll ut skjemaet under så tar en av våre veiledere kontakt med deg

Leverandørinnhold

Dette innholdet er et annonseprodukt, og formidles gjennom vår salgsavdeling.

Kontakt oss hvis du er interessert i eksponering her.