Nyheter
Bransjesamtalen på Avfall Norges årskonferanse. Fra venstre:  Bjørn Nævdal (BIR), Erik Osmundsen (Norsk Gjenvinning Group), Irene Vik (Tafjord Kraftvarme), Nancy Strand (Avfall Norge), Gina Gylver (konferansier), Bjørn Hoel (Ragn-Sells) og Hans Petter Karlsen (REN). Foto: Johnny Syversen

Avfallsbransjen må få en markedsplass

Det må lages en markedsplass som kobler de som har noe å levere og de som har noe å kjøpe, sa administrerende direktør Stenar Nævdal i BIR under bransjesamtalen på Avfall Norges årskonferanse.

Av Inga Holst Hvordan kan bransjen selv bli bedre både hva miljø og konkurransekraft, var tema som ble tatt opp. – De som er flinke til å digitalisere er de som også vil være dyktige i den sirkulære økonomien. Finn.no, Ebay og Alibabe er eksempler på dette, sa Nævdal. BIR-direktøren sa at utviklingen ikke går…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!