Nytt om navn
Nikolai Iversen, NOAH
Nikolai Iversen

Ny salgssjef i NOAH Engadalen

Nikolai Iversen er ansatt som salgssjef for NOAH Engadalen, og begynte i stillingen 1. august. Nikolai kom fra stilling som salgssjef (Key Account Manager) i ECOHZ AS, og han har tilbrakt de siste 8 år med salg- marked- og kunderettet arbeid i Europa innenfor markedet for fornybar energi.

Nikolai har sin bakgrunn fra BI Oslo og Universitetet i Nord. Nikolai vil være mye på farten i arbeidet med å utvikle porteføljen innenfor inert avfall. – Jeg ser frem til å jobbe med at NOAH skal være markedet i Stor-Oslo sin foretrukne partner for…

Få tilgang med AB Pluss

Vårt eksklusive innhold er tilgjengelig for abonnenter.

Med AB Pluss får du tilgang til Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og Cnytt.no. Dette er innhold du ikke finner andre steder: Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.  

Her er våre tilbud

Liten

  • Full tilgang for 5 ansatte
  • Inntil 3 oppføringer i Markedstorget

Kr. 7500 / år (kun 625 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Mellomstor

  • Full tilgang for 15 ansatte
  • Inntil 15 oppføringer i Markedstorget

Kr. 15000 / år (kun 1250 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Stor

  • Full tilgang for 30 ansatte
  • Inntil 30 oppføringer i Markedstorget

Kr. 22500 / år (kun 1875 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

NYTT OM NAVN
Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke abonnent ennå? Bli med nå!