Nytt om navn

Stangeby fra Hydro til NOAH

Trond Veegard Stangeby, Noah
Trond Vegard Stangeby

Trond Vegard Stangeby er ansatt som ny CFO i NOAH. Han tiltrådte stillingen 1. august.

Trond Vegard har sin bakgrunn fra NTNU i Trondheim, og Cass Business School i London. I perioden 2003-2005 var han konserntrainee i Statoil innenfor forretningsutvikling, og siden 2006 har han vært i Norsk Hydro og innehatt stillinger innenfor forretningsutvikling, prosjektledelse, controlling og økonomiledelse, både operasjonelt og på konsernnivå.

– NOAH er et svært viktig ledd i norsk industris infrastruktur. Videre så besitter selskapet mye kompetanse og har spennende forretningsmuligheter innen ressursutnyttelse av avfall. Jeg ser fram til å ta del i dette arbeidet, sier Stangeby.

Trond Vegard Stangeby kommer senest fra stilling som økonomisjef ved Hydro Rolled Products i Holmestrand.

 

NYTT OM NAVN
Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!