Nyheter
I Markedstorget kan du vise fram din egen bedrift og hvilke produkter og tjenester dere tilbyr. Vi har også gjort det enkelt å kontakte selskapets ansatte via telefon og epost.

Velkommen til Markedstorget!

Markedstorget er vår helt nye og uavhengige digitale markedsplass for aktørene i avfallsmarkedet. Er din virksomhet, eller dine produkter og  tjenester med?

– Vi har gledet oss lenge til lanseringen av Markedstorget, en tjeneste både store og små aktører i bransjen har etterspurt i lang tid, sier en stolt Torbjørn Leidal – publisher i Avfallsbransjen.no.

Hva er Markedstorget?

Markedstorget skal stimulere til økt digital handel mellom markedets aktører for å fremme større tilbud og konkurranse, slik at overgangen til sirkulær økonomi går raskere, sier Torbjørn Leidal.

– Som et uavhengig fagnettsted for alle aktørene i avfallsbransjen ser vi daglig at det er utrolig mye spennende som skjer hos de ulike aktørene.

Dessverre er det ikke alltid like lett å få en oversikt over hvilke produkter og tjenester som faktisk tilbys, med mindre du reiser på fysisk besøk.

Markedstorget er vårt svar på denne utfordringen!

– Her tilbyr vi en helt ny digital arena der markedets aktører enkelt kan presentere seg selv, sine produkter og tjenester, sier Leidal.

– At aktørene får vist seg fram på en enkel måte er selvsagt viktig, men fordelene er også åpenbare for kundene. Via Markedstorget slipper du å reise rundt for å få oversikt over hvilke aktører som tilbyr det du trenger. Vi gir deg ganske enkelt full oversikt, enten du sitter på ditt eget kontor eller bruker mobilen din, sier Leidal.

Gå rett til Markedstorget her!

 

Dette er Markedstorget versjon 1.0

Ønsker din bedrift å være med på Markedstorget?

Ta kontakt, så hjelper jeg deg i gang!

Thomas Andreassen
Thomas Andreassen, markedsansvarlig i Avfallsbransjen.no

– Det er lett å tro at man har full oversikt over bransjen, men i en travel hverdag er det ikke alltid like lett. Spesielt ikke når utviklingen går så fort, sier Thomas Andreassen – salg og markedsansvarlig i Avfallsbransjen.no.

Siden Markedstorget ligger åpent, er det også en fin arena for næringslivet forøvrig. Et praktisk eksempel kan være sameier og borettslag som ofte bruker nettet til å orientere seg over hvilke aktører som finnes og hva de tilbyr.

– At Markedstorget kan skilte med hele 193 oppføringer ved lanseringen viser at tjenesten har vært etterspurt. Her er det likevel plass til flere, og uansett hvilket produkt eller tjeneste du har kan vi opprette en kategori som passer, sier en fornøyd Andreassen.

– Vi har også satt pris på de mange gode tilbakemeldingene vi har fått underveis. Det du ser av Markedstorget i dag er tross alt bare versjon 1.0, fortsetter han.

Utviklingen av Markedstorget går altså videre, og det inkluderer stadig nye kategorier med nye produkter og tjenester.

– Her er det spesielt verdt å merke seg at vi også vil vise fram brukt utstyr og ikke minst leie av produkter. Gjenbruk er jo et nøkkelord i bransjen, så dette er noe vi har stort fokus på, sier Andreassen.

Trykk her for å gå rett til Markedstorget!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!