Nyheter
På jakt etter nye kollegaer? Vi gir deg den første stillingsannonsen gratis!

Stilling ledig! 

Avfallsbransjen.no øker trykket på stillingsannonser, og gir bort den første stillingsannonsen helt gratis.

– Jul og nyttår er erfaringsmessig en tid da mange går i tenkeboksen for om de skal bytte jobb. Det er et moment vi har lyst til å utnytte. Vi starter derfor det nye året med å gi aktørene i avfallsmarkedet et knallgodt tilbud, sier Torbjørn Leidal – ansvarlig redaktør i Avfallsbransjen.no. 

Første stillingsannonse gratis!

Vi har fått en utrolig god mottagelse av aktørene i avfallsmarkedet, det er vi stolte av, sier Torbjørn Leidal fra Avfallsbransjen.no

– Det er jo knapt et halvt år siden Avfallsbransjen.no gikk på lufta for første gang, og utviklingen har så langt vært formidabel, sier Leidal. Vi opplever at bransjen setter pris på både våre nyhetssaker, vår dekning av hva som faktisk skjer hos de ulike aktørene, og at innføringen av spalten Bransjestemmer har gitt en arena der aktørene selv kan dele sin kunnskap og utdype hva de mener. 

– Samtidig er det ingen tvil om at innføring av Markedstorget og vår nye informasjonsbank har vært viktig for oss, fordi de sørger for at alle aktørene i avfallsmarkedet besøker oss jevnlig, sier Leidal.  

– Nå som vi allerede har alle de sentrale aktørene i bransjen innom Avfallsbransjen.no, passer det bra å øke fokuset på stillingsannonser, Vi  har derfor bestemt oss for å slå på stortromma, sier Leidal, og fortsetter: 

Alle aktørene i avfallsmarkedet vil få sin første stillingsannonse i januar 2020 helt gratis!

Ta kontakt med Jannicke Isaksen for stillingsannonse, eller hvis du har tips til vår «Nytt om navn»-spalte.

Riktig målgruppe betyr alt

– Når du skal søke etter nye kollegaer ønsker du jo å treffe de riktige personene. De som besitter akkurat den fagkompetansen og kunnskapen du trenger, sier Jannicke Isaksen, markedsansvarlig for stilling i Avfallsbransjen.no. 

– Ofte er det jo slik at de beste kandidatene allerede har jobb. Da gjelder det å minne dem om at dere faktisk har en ledig stilling de er kvalifisert til, og for å klare det må du være tilstede på den arenaen de selv bruker i det daglige, sier Isaksen. 

Har du en stillingsannonse du vil vise fram? Ta kontakt med Jannicke på telefon 414 14 440, eller send en epost. 

Øker fokuset

– Både digitaliseringen og det grønne skiftet gjør at aktørene i det norske avfallsmarkedet står foran store endringer. Det å tiltrekke seg ansatte med riktig utdanning og kompetanse, blir derfor viktigere enn noen gang, sier Leidal. 

– Dette påvirker også oss i Avfallsbransjen.no. Vi har allerede utvidet den redaksjonelle staben med en journalist. Det gjør vi for å øke det redaksjonelle trykket på hva bransjen som helhet kan tilby, og i året som kommer vil vi bruke mye tid på å reise rundt for å besøke de ulike aktørene, sier han. 

– Her er vi imidlertid avhengig av gode tips og innspill fra bransjen. Har du et tips om saker vi kan skrive om, gjerne relatert til det å ansette og det å få nye medarbeidere, så er det bare å gi oss beskjed, avslutter Leidal.

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!