Nyheter
Bård Vegar Solhjell på Avfallskonferansen 2019
Bård Vegar Solhjell på Avfall Norges årskonferanse 2019

Avfall Norges årskonferanse nominert til Eventprisen nominert til Eventprisen

Avfall Norge møter tøff konkurranse i kampen om å bli «Årets Messe/Fagarrangement».

4. mars blir det prisdryss i forbindelse med fagdagen til Sponsor- og Eventforeningen. Prisene deles ut i 18 ulike kategorier og det ble mottatt hele 152 søknader om nominasjon.

I klassen for «Årets Messe/Fagarrangement» er Avfall Norge nominert for sin årskonferanse. Avfall Norge får konkurranse fra Zero-konferansen, Veidekkedagen, Nor-Shipping og skipsdåpen til Wallenius Wilhelmsen-skipet MV Traviata.

– Dette er veldig flott. Vi har jobbet mye med å utvikle konferansen og det er veldig hyggelig å se at den blir anerkjent også utenfor bransjen. Gjennom konferansen får vi fått løftet sirkulærøkonomi på agendaen og vi har hatt mye fokus på samarbeid med engasjerte utstillere, produsenter og ikke minst myndigheter. Vi må samarbeide med hele verdikjeden for å skape et engasjement for sirkulærøkonomi, sier leder for medlem og marked Silje Marie Rosenlund i Avfall Norge.

Det er Rosenlund som har hovedansvaret for konferansen.

Ifølge statuttene skal «Prisen skal gå til et selskap, organisasjon eller institusjon som har brukt arrangement for å påvirke en spesifikk bransje/område, og hvor eksterne er målgruppen. Dette være seg forbrukere, næringsliv eller det offentlige».

Det er arrangørene selv som sender inn søknad om å bi nominert til de ulike prisene. En jury peker så ut inntil fem kandidater i hver kategori som nomineres.

LES OGSÅ: Her er bildene fra Avfall Norges årskonferanse 2019

Rosenlund legger spesielt vekt på arbeidet som har vært gjort for å skape et engasjement også utenfor bransjen. Blant annet jobber Avfall Norge bevisst med å trekke til seg flere unge.

– Det er viktig å inkludere flere unge, på scenen, i debatten, få inn nye aktører og koble dem med de erfarne, sier Rosenlund til Avfallsbransjen.no.

I forbindelse med årets konferanse har Avfall Norge søkt etter programleder for årets konferanse på Lillestrøm. Avfall Norge ser etter kandidater mellom 20 og 35 år til å lede konferansen fra scenen.

– Vi har fått inn noen søknader allerede og håper at det kommer flere, sier Rosenlund.

Tidsfristen for å sende inn søknad om å bli konferanseprogramleder er 15. mars. Avfall Norges årskonferanse 2020 avholdes på Lillestrøm 17. til 18. juni.

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!