Bransjestemmer
Seniorrådgiver Guro K. Milli-Solheim, daglig leder Sverre Valde og spesialrådgiver Eirik Wormstrand, i Nomiko.

Branner i avfallsbransjen – En god risikoveileder er ikke konsulentmat

Det er utvilsomt enighet i avfallsbransjen om at antall avfallsbranner bør ned. Det krever kunnskap, dialog og samhandling, og kanskje en brannrisikoveileder for avfallsbransjen. Konsulentselskapet Nomiko får sitt pass påskrevet av Roar Hansen, generalsekretær i Norsk forening for farlig avfall (NFFA). Hansens bekymring er at en brannrisikoveileder for avfallsbransjen kan føre til at det kastes…

Få tilgang med Avfall+

Som medlem får du tilgang til en omfattende informasjonsbank og eksklusivt dybdeinnhold, og mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!