Nyheter
Torbjørn Leidal, ansvarlig utgiver Avfallsbransjen.no og Biogassbransjen.no

Derfor får du enda et fagnettsted i dag!

Fagnettstedet Biogassbransjen.no lanseres under seminaret til Biogass Norge, Samfunnsbedriftene, Avfall Norge og Rederiforbundet i dag.

Alle som har kjøpt tilgang til Avfallsbransjen.no får gratis tilgang til Biogassbransjen.no – og vice versa.

BESØK: Biogassbransjen.no

Årsaken til at vi lanserer et nytt fagnettsted i stedet for å bygge ut Avfallsbransjen.no er enkel. De som arbeider med et fagområde er mest interessert i å lese om det. Rendyrket og lett tilgjengelig. Derfor skiller vi avfallsmarkedet og biogassmarkedet i hvert sitt fagnettsted.

På den annen side tilhører begge bransjer på mange måter deler av samme næringskjede. Og derfor gir vi gratis tilgang til begge fagnettstedene for alle som kjøper tilgang til det ene fagnettstedet.

Biogassbransjen.no vil få samme oppbygging som Avfallsbransjen.no. Og vi kommer også til å drive stoff- og informasjonsutveksling mellom de to fagnettstedene.

Konserndirektør Steinar Nævdal i BIR klaget over at politikerne og myndighetene ikke hang på farta til aktørene i avfallsbransjen. Det samme ser ut til å gjelde biogassbransjen. Vi kommer derfor til å følge det næringspolitiske arbeidet tett – og vil i samarbeide med Biogass Norge arrangere flere webinarer.

Det første webinaret kommer 3.september og får tema «bompenger for biogasskjøretøy».
I vårt studio i Akersgata 7 i Oslo kommer politikere og fagfolk for å diskutere fremdriften på løsningen av bompengeproblemet.

Du kan melde deg på webinaret på Biogassbransjen.no – og samtidig kjøpe tilgang til fagnettstedet. Som en vestlending i rikskringastingen sa for mange år siden: – Alt er best i fleire kanalar!

Relaterte artikler

Sekkeskap for kildesortering

EnviroPac AS

DW 2060

OP System Norge AS

UN-godkjent Big Box

EnviroPac AS

WS 2000 K

OP System Norge AS

Sorteringstralle komplett

EnviroPac AS

Innsamlingsnett Lite

EnviroPac AS
Siste nytt fra Avfallsbransjen.no
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.