Nyheter
Olje- og energiminister Tina Bru på studiebesøk hos Klemetsrud
Foto: Bjørn Vilberg

Bekrefter karbonfangst-beslutning

Fullskala karbonfangst er minst ett av temaene når regjeringen presenterer klimatiltak i dag.

I en pressemelding fra regjeringen fremgår det at statsminister Erna Solberg, olje- og energiminister Tina Bru, klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad vil delta på pressekonferansen. Temaet for pressekonferansen er «klimatiltak», men meldingen sier ikke noe mer konkret om hva som skal legges frem. Regjeringen har varslet at investeringsbeslutningen…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!