Nyheter
Grønn kraft utenfor København. Foto: Jay Iwasaki/Flickr (CC BY 2.0)

Øremerker danske forskningsmillioner til grønn satsing

Den danske regjeringen øremerker 750 millioner danske kroner til fire områder der regjeringen ser størst potensiale for «det grønne skifte»: karbonfangst, grønt drivstoff, klimavennlig landbruk og reduksjon av plastavfall.

OLE PEDER GIÆVER

Mandag la Utdannelses- og Forskningsministeriet frem planen for en grønn forskningsstrategi der 750 millioner DKK (1,1 milliarder norske kroner) skal øremerkes fire grønne områder: fangst og lagring eller bruk av CO2, grønt drivstoff til transport og industri (deriblant biogass), klima- og miljøvennlig landbruk og matproduksjon, samt gjenbruk og reduksjon av plastavfall, melder Ritzau. Målet er…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!