Nyheter
Dumpingplasser for avfall er et problem i flere av de større byene. Foto: Oslo kommune.

Villfyllinger: – Et betydelig miljøproblem

Villfyllinger er fremdeles et stort problem i landets største byer. Grunneier blir sittende med svarteper.

OLE PEDER GIÆVER

Det finnes tusenvis av såkalte villfyllinger, hauger med søppel som folk har kvittet seg med i skog og mark i Norge, ifølge foreningen Hold Norge Rent. Det finnes ingen oversikt over omfanget av villfyllingene, som tidligere omtalt av Avfallsbransjen.no: Vil villfyllingene til livs. Avfallsbransjen.no har gjort en ringerunde til noen av de større byene for…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!