Nyheter
Foran fra venstre: Ordfører Ragnhild Bergheim og driftsleder hos Ragn-Sells Torbjørn Jansrud. Fra venstre bak: Beraki Habte fra Eritrea, Zakaria Sleiman fra Syria, Yrgaq G. Kahsay fra Eritrea, Mohamed Modami fra Syria og Anieszka Pelc fra Polen. Foto: Eva Alnes Holte.

Ragn-Sells gir praksisplasser til flyktninger

Hvert år tilbyr Ragn-Sells flyktninger og innvandrere i Lørenskog praksisplass, og mange av dem som har vært i praksis får fast jobb. For dette arbeidet ble bedriften i november kåret til «årets samarbeidspartner» av Flyktning- og innvandrertjenesten i kommunen.

Avdeling Skårer startet samarbeidet med Flyktning- og innvandrertjenesten i 2012. Det ble en pause på noen år, men samarbeidet ble gjenopptatt da de syriske flykningene kom til Norge. – Vi har til nå ansatt 7 personer gjennom Flyktning- og innvandrertjenesten. Blant annet som produksjonsmedarbeider, mottakskontrollør,…

Få tilgang med AB Pluss

Vårt eksklusive innhold er tilgjengelig for abonnenter.

Med AB Pluss får du tilgang til Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Dette er innhold du ikke finner andre steder: Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.  

Liten

 • For inntil 4 ansatte
 • Full tilgang til Avfallsbransjen.no og Biogassbransjen.no
 • Daglige nyhetsoppdateringer
 • Eksklusive webinar og fagprogrammer
 • Tilgang til informasjonsbanken
 • Inntil 5 oppføringer i markedstorget

Kr. 625 / måned

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Mellomstor

 • For inntil 15 ansatte
 • Full tilgang til Avfallsbransjen.no og Biogassbransjen.no
 • Daglige nyhetsoppdateringer
 • Eksklusive webinar og fagprogrammer
 • Tilgang til informasjonsbanken
 • Inntil 15 oppføringer i markedstorget

Kr. 1250 / måned

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Stor

 • For alle ansatte
 • Full tilgang til Avfallsbransjen.no og Biogassbransjen.no
 • Daglige nyhetsboppdateringer
 • Eksklusive webinar og fagprogrammer
 • Tilgang til informasjonsbanken
 • Inntil 50 oppføringer i Markedstorget

Kr. 1875 / måned

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke abonnent ennå? Bli med nå!