Nyheter
Camilla Kamberg jobbet i 15 år med å digitalisering i finansbransjen. Nå er det avfallsnæringen sin tur. — Likhetene mellom de to næringene er mange, sier den nytilsatte produkteieren i WasteIQ. FOTO: WASTEIQ

Ser stor verdi i avfallsdata

 

Vestkanten Storsenter i Bergen har redusert mengden restavfall med 120 tonn, og økt sorteringsgraden fra 54 til 75 prosent, etter å ha tatt i bruk ny teknologi for innsamling og foredling av avfallsdata. Nå tar den norske leverandøren WasteIQ mål av seg til å bli en global aktør i arbeidet med å redusere søppelbergene.

Den oppsiktsvekkende reduksjonen i restavfall fra kjøpesenteret i Bergen kommer som et resultat av et samarbeid mellom det Olav Thon-eide Vestkanten kjøpesenter i Loddefjord i Bergen og teknologiselskapet WasteIQ AS fra samme by. Sistnevnte har…

Få tilgang med AB Pluss

Vårt eksklusive innhold er tilgjengelig for abonnenter.

Med AB Pluss får du tilgang til Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no og Cnytt.no. Dette er innhold du ikke finner andre steder: Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.  

Bestill AB Pluss

Full tilgang til Avfallsbransjen.no, Biogassbransjen.no, Cnytt.no og Hydrogen24.no

Enkeltperson

  • Full tilgang for én person

Kr. 4995 / år

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Liten

  • Full tilgang for inntil 5 ansatte

Kr. 7500 / år (kun 625 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Mellomstor

  • Full tilgang for inntil 15 ansatte

Kr. 15000 / år (kun 1250 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Stor

  • Full tilgang for inntil 30 ansatte

Kr. 22500 / år (kun 1875 per måned)

Eks mva, faktureres årlig

Bestill nå!

Relaterte saker
Relaterte artikler fra Small Step Media nettverket
Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse. Om du ikke ser en melding fra oss, sjekk søppelposten (husk å godkjenne avsender).

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Avfallsbransjen.no
Nyheter fra Small Step Media nettverket