Nytt om navn
Ståle Nistov blir ny toppsjef i Flytoget.

Fra Franzefoss til Flytoget

Ståle Nistov bytter jobb.

Flytoget har ansatt Ståle Nistov som ny administrerende direktør.

Nistov kommer fra tilsvarende stilling i Franzefoss Gjenvinning. Han har tidligere arbeidet i NSB-konsernet og Nettbuss.

– Flytoget er en av Norges sterkeste merkevarer og jeg gleder meg veldig til å bli kjent den stolte gjengen i Flytoget som hver dag står på for å levere kundeopplevelser i verdensklasse. Det er en stor ære å få muligheten til å jobbe med så mange flinke og engasjerte folk. Flytoget legger bak seg en krevende tid med pandemi. Kommer selskapet i mål med forhandlingene om Østlandet 2 går vi inn i en helt ny og svært spennende epoke. Å lede Flytoget i tiden fremover betyr at jeg kan få være med på å skrive norsk jernbanehistorie, og det var en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Ståle Nistov.

Flytoget startet rekrutteringsprosessen i fjor høst etter at Philipp Engedal ble ansatt som toppsjef i Coop Norge.

– Gjennom en omfattende og grundig rekrutteringsprosess har Ståle imponert oss, og vi er strålende fornøyde med ansettelsen. Ståle kan vise til sterke resultater som administrerende direktør i Franzefoss og har i tillegg lang, tung og allsidig erfaring fra transport og jernbanesektoren. Flytoget går enormt spennende tider i møte og Ståles erfaring og kompetanse, kombinert med hans lederstil og personlige egenskaper gjør oss trygge på at vi har fått rett mann på rett sted, sier styreleder i Flytoget Ingvald Løyning.

Ståle Nistov tiltrer stillingen 11. april.

MK 700 ballepresse

Alles Miljø AS

REEN Control

Redusér CO2-utslipp og oppnå dine bærekraftsmål

Reen AS

REEN CMS

Optimaliser din avfallshåndtering med dynamisk sporing og lagerstyring

Reen AS

REEN Drive

Optimaliser din avfallsflåte i sanntid

Reen AS

Skraphandel og industriell demontering

Viking Gjenvinning AS
Siste nytt fra Avfallsbransjen.no

– Et godt utgangspunkt for klimakutt

Øivind Brevik, Samfunnsbedriftene
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.