Nyheter
Jon Djerf, messeansvarlig for Avfall Sveriges årsmøte. Foto: Torbjørn Leidal

Digitalisering årsak til rekord-deltagelse i leverandør-utstillingen

 

Drøyt en tredjedel av deltagerne i leverandørutstillingen på Avfall Sveriges årsmøte i Kalmar er IT-relaterte. Sammen med et oppdemmet behov for å treffes og nye krav til avfallsbehandling gir det rekorddeltagelse med hele 43 utstilte leverandørselskap.

Armer og ben går i ett på messeansvarlig Jon Djerf på Avfall Sveriges årsmøte. Han peker, gestikulerer og gir informasjon mens han går rundt på utstillingsområdet til ivrige utstillere. Det er stor aktivitet i messebyen på kalmars kai.

Utstillingsbilder.
Foto: Torbjørn Leidal
Utstillingsbilde. Foto:Torbjørn Leidal

Rekord-deltagelse

-Det er leverandører, konsulenter og produsenter som selger til de kommunale oppdragsgiverne som er samlet i Kalmarhallen, forteller Jon Djerv. Messeområdet holder til  på motsatt side av veien for konferansehotellet i en landsby av hvite telt langs Kalmars kai. -Det som er utrolig morsomt er at det er rekord for deltagelse både på konferansen med 610 deltagere samt 43 utstillende leverandørselskap, sier Jon Djerf.

Messebilder. Foto Torbjørn Leidal
Messebilder. Foto: Torbjørn Leidal

Mye politikk øker behov

En forklaring til den store økningen iu utstillere kan være at det skjer mye rent politisk i avfalls-sverige i disse dager. Mye nytt skal implementeres og behovet for nytt utstyr og nye maskiner øker.-Vi tror at årsaken til den økte interessen kan være eksempelvis obligatorisk matavfallsinnsamling og andre endringer, sier Djerf.

Han legger til at når man har mange spørsmål i forbindelse til hvordan man praktisk skal løse nye oppgaver, kan det være interessant å se det nye utstyret og hvilke løsninger som finnes i bransjen. Vi ønsker Jon Djerf lykke til videre og går til hotellet over veien hvor åpningen og foredragene straks skal begynne.

 

Biogass- og slambehandlings­anlegg, CambiTHP B2

Cambi ASA

Slukke-container

Onsite Security Solutions AS

Poser & Sekker

EnviroPac AS

REEN Control

Reen AS

MK 700 ballepresse

Alles Miljø AS

REEN Drive

Reen AS
Relaterte artikler
Siste nytt fra Avfallsbransjen.no

Sverige mener alvor med sine miljømål

Svein Kamfjord, Samfunnsbedriftene Avfall og ressurs
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.