Nyheter
Espen Lerfald
Espen Lerfald

Feiring Bruk har fått ny daglig leder

Etter en lang og intens rekrutteringsprosess innså konsernleder Margrethe Ollendorff Lien, at den beste kandidaten allerede satt på nabokontoret.

Dermed har Feirings tidligere CFO Espen Rønneberg Lerfald blitt ansatt som selskapets nye daglige leder. Lerfald erstatter Knut Harald Ollendorff, som trer inn i en stilling med overordnet fokus på Feiring som helhet og alle forretningsområdene til selskapet.

– Noen ganger er svaret rett foran nesa på deg, og slik var det i dette tilfellet. Vi investerte mye tid og penger i rekrutteringsprosessen, og møtte flere gode kandidater underveis. Men under finaleintervjuene innså vi at den beste løsningen var internt i selskapet, sier konsernleder Ollendorf Lien i pressemeldingen.

– Espen har over flere år vist seg som en svært dyktig leder, og med hans erfaring fra Feiring og interesse for pukk og grus, er jeg trygg på at dette er en stjernesignering for oss, avslutter hun.

Feiring Bruk har åpnet fyllestasjon

 

Trykk her for flere saker i vår «Nytt om navn»-spalte

Tiltrer etter sommeren.

– Over årene har jeg blitt mer og mer opptatt av den bransjen vi opererer i. Det er i mitt hode en underkommunisert bransje som jeg tror veldig mange ikke helt forstår hvor viktig er. Det er stein og grus, men bruksområdene for våre produkter påvirker stort sett alle i en eller annen form gjennom livet, og det synes jeg er kult, sier Lerfald.

– Det er en håndfast og spennende prosessindustri hvor det er store muligheter for optimalisering. I tillegg er det en industri hvor vi endelig begynner å få fart på fokuset rundt bærekraft og bærekraftig ressursutnyttelse, noe som er veldig spennende. Samlet var det derfor en enkel vurdering når muligheten til å tre inn i en slik stilling ble gitt meg, sier han.

– Det som motiverer meg mest med denne jobben er muligheten jeg får til å jobbe tettere med, og lede en så kompetent og engasjert gjeng. Jeg kjenner de fleste fra før, og er privilegert over å få være med å lede veien videre for dette tradisjonsrike selskapet, sier Lerfald.

Feiring åpnet anlegg for grønn massetransport

Så nå trenger de ny CFO

Med Espen Rønneberg Lerfald på plass som ny daglig leder i Feiring Bruk, begynner nå jakten etter en ny CFO. Margrethe Ollendorff Lien ser frem til prosessen og angrer ikke på at hun har gitt seg selv litt merarbeid:

– Dette er en mulighet vi ikke kunne la gå fra oss. At jeg må jobbe noen timer ekstra for å finne hans erstatter, gjør meg ingenting, avslutter hun.

Trykk her for flere saker i vår «Nytt om navn»-spalte

Kilde: Feiring Bruk

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Berging

Viking Gjenvinning AS

REEN CMS

Reen AS

Berging

Viking Gjenvinning AS

Termisk hydrolyse av slam og bioavfall

Cambi ASA

Biogass- og slambehandlings­anlegg, CambiTHP B12

Cambi ASA

Tracerco PED+ dosimeter

Holger Hartmann AS
Siste nytt fra Avfallsbransjen.no

– Et godt utgangspunkt for klimakutt

Øivind Brevik, Samfunnsbedriftene
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.