Nytt om navn
1. oktober forlater Katharina Th. Bramslev jobben i Grønn Byggallianse.

Gir seg i Grønn Byggallianse

Etter 20 år gir Katharina Bramslev stafettpinnnen videre.

Katharina Th. Bramslev var med på å grunnlegge Grønn Byggallianse i 2002 og har siden opprettelsen vært daglig leder i de fleste av disse årene. Nå har hun bestemt seg for å gå videre og slutter 1. oktober.

Disse kan vinne historiens første BREEAM-priser

Fra 12 til 400

– Det har vært en utrolig spennende reise å bygge opp Grønn Byggallianse fra 12 eiendomsmedlemmer til en organisasjon med over 400 medlemmer fra hele verdikjeden og 23 i administrasjonen. Det er rart å gi slipp, men jeg tror det er sunt med fornyelse etter så mange år, både for meg og organisasjonen, sier Katharina Th. Bramslev.

Bramslev var også med på å etablere organisasjonen Norwegian Green Building Council, som tok BREEAM til Norge, og som senere ble slått sammen med Grønn Byggallianse til en kombinert medlems- og sertifiseringsorganisasjon. Grønn Byggallianse har hatt en sterk vekst de senere årene og bygger seg nå opp på infrastrukturområdet og har også fått en rekke banker som medlemmer. Bramslev føler at det er riktig tidspunkt å gi seg nå:

– Grønn Byggallianse har et stjernelag med bred fagkompetanse innen bærekraftig bygging og drift, og er mer etterspurt enn noensinne som inspirator for medlemmer, sparringspartner for myndigheter og som sertifiseringsorganisasjon. Det føles riktig å gi seg på et tidspunkt når alt går bra, samtidig som jeg fortsatt har mye å gi et nytt sted, forteller hun.

Avfall fra byggeplasser: Hvordan nå målet om 70 prosent gjenvinning?

Jakter arvtaker

Bramslev vil være daglig leder frem til 1. oktober og begynner deretter som utviklingssjef 2050 hos LINK arkitektur. Styreleder i Grønn Byggallianse, Tonje Frydenlund, roser arbeidet Bramslev har lagt ned i over 20 år:

– Katharina har gjort en fantastisk jobb med å dra bygg- og eiendomssektoren i en grønnere retning og hennes innsats har satt dype spor og er verdsatt i hele verdikjeden i sektoren. Vi er takknemlige for innsatsen og lei oss for at hun slutter, men vi er samtidig glad for at Katharina tar med seg miljøengasjementet og kunnskapen og fortsetter i samme fagmiljø, sier Frydenlund.

Styret i Grønn Byggallianse har startet arbeidet med å finne en erstatter og tar sikte på å ha ny daglig leder på plass i løpet av oktober i år.

Tilpassede komprimatorløsninger

Stort utvalg tilpasset ditt behov

Alles Miljø AS

Geotainer® – GTS-L

Allsidig avfallsløsning med tysk kvalitet

Alles Miljø AS

MK 700 ballepresse

Alles Miljø AS

Skraphandel og industriell demontering

Viking Gjenvinning AS

Avfallsbeholder i plast 1000L med lokk-i-lokk

Robuste, brukervennlige og 100% gjenvinnbare

Alles Miljø AS
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Avfallsbransjen.no

Sverige mener alvor med sine miljømål

Svein Kamfjord, Samfunnsbedriftene Avfall og ressurs

Tilpassede komprimatorløsninger

Stort utvalg tilpasset ditt behov

Alles Miljø AS

Avfallsbeholder i plast 1000L med lokk-i-lokk

Robuste, brukervennlige og 100% gjenvinnbare

Alles Miljø AS

Geotainer® – GTS-L

Allsidig avfallsløsning med tysk kvalitet

Alles Miljø AS

Skraphandel og industriell demontering

Viking Gjenvinning AS

MK 700 ballepresse

Alles Miljø AS
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.