Nyheter

Velkommen til Avfallsbransjens nye informasjonsbank!

– Vår nye informasjonsbank er et uvurderlig digitalt verktøy for alle som driver med kjøp og salg, anskaffelser eller anbud, sier en stolt Torbjørn Leidal fra Avfallsbransjen.no.

– For oss i Avfallsbransjen.no er dette en stor dag, men det er fortsatt bare begynnelsen, sier en stolt Torbjørn Leidal.

– Hele poenget med den nye informasjonsbanken er at den skal gi deg rask tilgang til nyttig informasjon, informasjon som du ellers ville brukt lang tid på å finne på egenhånd, sier ansvarlig redaktør i Avfallsbransjen.no, Torbjørn Leidal.

Det kan for eksempel være de ulike formene for avfallsnummer (som det jo er mange av), avfallsrelaterte statistikker (fra Purehelp, SSB og Eurostat), og årskalender hvor alle kurs, seminar og konferanser dukker opp. Informasjonsbanken gir deg også oversikt over når forbrenningsanlegg har revisjon.

Informasjonsbanken er en del av Avfall+, den nye medlemstjenesten til Avfallsbransjen.no.

Gå rett til Informasjonsbanken her!

Avfall+ skal gjøre jobben din enklere

– Det er til envher tid mengder med data av ulik slag man må forholde seg til. Målet vårt er å gjøre det enkelt for de ansatte i avfallsselskapene å finne alt dette på et sted, sier Leidal.

– Det vil komme stadig nytt innhold og nye tjenester i Informasjonsbanken. Målet er enkelt og hårete: Det skal være den viktigste kilden til informasjon for deg som jobber med avfallsrelatert virksomhet, sier Thomas Andreassen, salgs- og markedsansvarlig i Avfallsbransjen.no

– For oss er det viktig å poengtere at vi fortsatt er i startgropen når det gjelder innhold. Det betyr at Informasjonsbanken vil utvikles med stadig nytt innhold i løpet av de neste ukene og månedene, sier en engasjert Andreassen.

– Vi jobber for eksempel med et aktørregister hvor alle aktørene i avfallsbransjen vil finnes. I tillegg utvikler vi en onlineforbindelse mot Doffin slik at vi til enhver tid vil ha oversikt over alle avfallsrelaterte anbud som finnes. Samtidig jobber vi også med en digital kommunikasjonsplattform, hvor alle medlemmer av Avfall+ skal kunne kommunisere med hverandre. Det er altså mye å glede seg til, sier salgs- og markedssjef i avfallsbransjen.no, Thomas Andreassen.

Partnerne har bidratt med innspill

– Avfallsbransjen.no har kommersielle partnere som har bidratt med ønsker og forslag til hva Avfall+ skal inneholde. Så dagens tilbud av tjenester er blant annet utviklet på bakgrunn av dette, sier Andreassen.

– Vi er uansett stolte over hva vi har fått til så langt, men som sagt: Dette er kun starten, og tjenesten vil bli fortløpende utvidet og oppdatert med nye funksjoner i tråd med hva våre kommersielle partnere, og ikke minst brukerne av Avfall+ ønsker, avslutter Andreassen og Leidal.

Nysgjerrig? Trykk her for å komme til informasjonsbanken

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!