Nyheter
Anders Lægreid overtar som administrerende direktør for NOAH fra 1. mai 2020. Foto: NOAH

Ny sjef i NOAH

Anders Lægreid er ansatt som administrerende direktør i NOAH.

Anders Lærgreid kommer fra stillingen som leder for en av storkundedivisjonene i DNB. Han har lang erfaring fra finansbransjen, blant annet fra Sparebanken NOR og Gjensidige NOR.

Han overtar som administrerende direktør for NOAH etter Carl Hartmann, som har ledet selskapet i 18 år. Hartmann går over i en operativ stilling i selskapet og skal blant annet arbeide med forretningsutvikling og fremtidsprosjekter.

LES OGSÅ: Tar Langøya-bekymring til etterretning

–  Foruten å ha fulgt Gjelsten Holding-konsernet gjennom mange år, har jeg den senere tid fått anledning til å bli nærmere kjent med NOAH. NOAH er i dag et veldrevet industriselskap med dyktige ansatte som besitter høy kompetanse innen behandling, gjenvinning og deponering av uorganisk avfall. NOAH bidrar til å løse viktige samfunnsoppgaver gjennom å fjerne farlig fraksjoner fra kretsløpet og sørge for et bedre miljø for fremtidige generasjoner. Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven med å utvikle NOAH som et miljøselskap, sier Anders Lægreid.

LES OGSÅ: Åpner for flere deponi for farlig avfall

Styreleder Bjørn Rune Gjelsten sier han er stolt over å få Lægreid med på laget.

– NOAH har vært eiet av Gjelsten Holding siden 2003. Siden vi ervervet selskapet fra staten og flere av Norges største industriselskaper har selskapet hatt en imponerende utvikling. NOAH har sikret Norge og industrien behandlingskapasitet for uorganisk avfall, og tatt posisjonen som Nord-Europas ledende aktør innen sin nisje med hensyn til aktivitetsnivå og resultater. Carl Hartmann har vært en viktig bidragsyter i denne utviklingen, og det er derfor gledelig at han ønsker å være med å utvikle NOAH videre i en ny rolle. Når Carl for noen måneder siden kom til meg for å fortelle at han etter 18 år ønsket å tre tilbake, startet vi prosessen med å finne en ny leder, sier Gjelsten i en pressemelding.

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!