Nytt om navn
Sven Hegre er ansatt som ny salgsingeniør i Norsirk. Foto: Norsirk

Norsirk får ny salgsingeniør

Etter ti år i Norsk Gjenvinning fortsetter Sven Hegre (53) karrieren som salgsingeniør i Norsirk.

Norsirk fortsetter satsingen på gjenbruk og sirkulær økonomi med ansettelsen av Sven Hegre som ny salgsingeniør. Sven Hegre har mye erfaring, og kommer fra en stilling i Norsk Gjenvinning hvor han har jobbet innen avfallshåndtering i større prosjekter i bygg- og anleggsbransjen.

– Å bidra til at ressurser kan brukes lengre før de må gjenvinnes, og samtidig søke å få til en bærekraftig økonomi sammen Norsirks kunder, blir svært spennende, sier Hegre i en pressemelding fra Norsirk.

Sven Hegre skal jobbe med kasserte elektriske produkter og komponenter.

– For å lykkes med at Norsirks kunder og andre avfallsaktører blir mer bærekraftige, er det viktig at kassert, gjenbrukbar elektronikk som bør gå i spesielle avfallsstrømmer, gjør det. Det er der Sven Hegre kommer inn i bildet, sier driftsdirektør Zlatko Kazaz i en pressemelding fra Norsirk.

Hegre tiltrer stillingen med virkning fra første juni.

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

NYTT OM NAVN
Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!