Leder
Hvis du ikke nøyer deg med «bakhue», men vil se ansiktet også må du kjøpe Avfall+ og få tilgang til TV-program du aldri har sett maken til!
Foto: Torbjørn Leidal

For å lese nyhetene må du fra torsdag 11.juni være medlem i Avfall+!

”-Så ta betalt for artiklene, da. Ikke gi dem bort gratis. Det er vel ingen som jobber gratis i Norge i dag? ” Rådet fra en av våre kommersielle samarbeidspartnere var krystallklart. Ta betalt for jobben!

Så var det selvtilliten da, tenkte vi, slik mange andre medier har tenkt siden nettpublisering startet på 90-tallet. Kanskje mister vi lesere om vi tar betalt for artiklene?

Kommentaren fra det kommersielle orakelet kom kjapt: – Har du ikke trua på det du driver med og baserer deg på å jobbe gratis, kan du bare pakke sammen. Hvis ikke noen vil betale for artiklene deres, bør dere begynne å skrive i Donald i stedet!

Vel, så hopper vi i det. Donald frister ikke veldig.

Fra 11.juni tar vi betalt for å lese artiklene her i Avfallsbransjen.no. Allerede nå har snart 100 av de viktigste avfallsbedriftene i Norge – og faktisk en håndfull i Sverige – kjøpt tilgang til vårt Avfall+.

Totalt har disse bedriftene ca 3.000 ansatte som daglig kan lese våre ferske nyhetsartikler, bruke vår statistikkbank, dokumentmaler, kalender, oversikt over avfallskoder, annonsere og presentere seg i Markedstorget – og ikke minst – se våre TV-programmer.

Vi kommer selvfølgelig til å la deler av nettsiden være åpen og gratis. Alle kan studere bedriftspresentasjoner og annonser i Markedstorget. Likeledes vil stillingsannonser, Nytt om Navn også være åpent.

Men de redaksjonelle sakene må du være medlem i Avfall+ for å lese fra 11.juni

På den annen side kan vi love flere reportasjereiser, mer TV og ikke minst flere digitale tjenester.

Og vi vil i tillegg gi gratis tilgang til medlemmene i Energi- og miljøkomiteen og Næringskomiteen med rådgivere. Det er viktig å la politikerne innen fagfeltet vårt få tilgang til hva som skjer i verdens mest spennende bransje.

Bruk sjansen til å bli kjent med oss nå – kjøper du tilgang til TV-programmet får du Avfall+ på kjøpet ut året.

Bli medlem og få tilgang til årets viktigste TV-program: Avfall og ressurser i krisetid!

Som sjokoladeprodusenten sa – løp og kjøp! Bedre tilbud vil du ikke få for tjenestene våre. Også slipper du å nøye deg med «bakhue» til …………..(Ps se bildeteksten)