Nytt om navn
Ingjerd Bunkholt. Foto: TRV Gruppen AS

TRV fortsetter satsingen på bærekraft og gjenbruk med ny ansettelse

Ingjerd Bunkholt er ny utviklingsleder i TRV Gruppen AS

Ingjerd har 14 års erfaring som geolog i Norsk Mineral AS hvor hun har jobbet med ressursutnyttelse, kvalitetskontroll og analyse av mineraler. Bunkholt er utdannet geolog og har i senere tid økt sin kompetanse med en doktorgrad innen prosessmineralogi fra NTNU. I TRV Gruppen skal hun jobbe med prosjekter som fokuserer på bærekraft og økende…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

NYTT OM NAVN
Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!