Nyheter

Ny avfallsskandale i Sverige

Selskapet skal ikke ha behandlet byggavfallet slik de har rapportert. Illustrasjonsfoto: MEF

Under ett år etter at det ble avdekket dumping av flere tusen tonn batteriavfall, rystes Sverige igjen av en miljøskandale knyttet til gjenvinning.

Før sommeren ble fire menn dømt til mellom ett og fire års fengsel for å ha dumpet to tusen tonn miljøfarlig batteriavfall rundt Eskilstuna, Ørebro og Kumla. Nå rulles en ny miljøskandale opp i Sverige. Lørdag ble ledelsen i selskapet NMT Think Pink pågrepet, mistenkt for grov miljøkriminalitet. Selskapet driver behandling og gjenvinning av byggavfall.…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!