Nyheter
Fortsatt er det en betydelig mengde av emballasjeplasten som ingen tar ansvar for. Foto: MEF

98 selskaper trues med plastmulkt

Miljødirektoratet har sendt ut varsel om tvangsmulkt til 98 bedrifter som ikke har dokumenter gyldig medlemskap i et returselskap for plastemballasje.

Etter at Plastretur AS, som administreres av Grønt Punkt Norge, tidligere i år varslet at selskapet hadde alvorlige økonomiske problemer, iverksatte Miljødirektoratet et tilsyn med bedrifter som sender plastemballasje på markedet. Store tap Lovverket sier at alle bedrifter som sender over 1.000 kilo plast ut på markedet, plikter å være medlem i et returselskap som…

Få tilgang med AB Pluss

Dette innholdet er kun tilgjengelig for deg som er medlem.

Med AB Pluss får du tilgang til innhold i Biogassbransjen.no og Avfallsbransjen.no. Oppdaterte bransjenyheter, eksklusivt dybdeinnhold og en omfattende informasjonsbank. Du får også mulighet til å eksponere dine produkter og tjenester til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr bedriftsmedlemsskap med tilgang for alle bedriftens ansatte.

Les mer om medlemsskap i Avfall+

 

Logg inn her om du allerede er medlem:

Kommentarer

Bare innloggede medlemmer av Avfall+ kan legge inn kommentarer. Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill Avfall+ nå!

Nyhetsbrev
Kommersielle partnere

Logg inn på Avfallsbransjen.no


Ikke medlem ennå? Bli med nå!